От х:

Днес в x:

Ченгето с алиби за взрива в Харманли

Полицаят Латю Латев (на снимката долу), който бе логичният първи в списъка от заподозрени за взрива в двора на Митко Точаров от Харманли, има алиби, твърди "Хасковска Марица". Изданието се позовава на свои източници.



Самоделното взривно устройство избухна в 1. 20 часа миналия ден, а харманлиец веднага е сигнализирал в полицията. Тротиловият еквивалент на самоделката е едва 15 грама, според ченгетата това количество не може да убие човек.



Това не е първият взрив в дома на Точаров (на горната снимка), само преди няколко месеца пламна колата му, паркирана на същата улица - "Алеко Константинов". Основен заподозрян за атентатите срешу него бе полицаят Латю Латев, който живее на семейни начала с бившата съпруга на Точаря – Венета.

Срещу Латев също имаше поредица от атентати – първо опожариха джипа му, после взривиха вилата му край Харманли. Пръв в списъка на заподозрените бе Митко Точаров.

Досега полицията не е успяла да докаже съпричастност на полицая към атентатите срещу Точаров, нито пък на Точаров срещу Латев.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини