От х:

Днес в x:

Прокуратурата погва Лещански. Хасковлия плати 115 000 лв. данъци. Преглед на печата

Прокуратурата погва Лещански, информира от първа страница днес "Новинар юг". Изданието се позовава на областния управител Райна Йовчева, която разговаряла по въпроса с окръжния прокурор Иван Ванчев. Обвинението се самосезира заради масовата психоза, която астрологът предизвика с предсказанието си за унищожителен трус в Хасково на 19 април.

Отвориха границата при Ивайловград за ден, четем на втора страница.

Съдът остави Плъха в килия на Разпети петък, акцентира вестникът на трета страница. Става дума за рецидивиста Неделчо Недялков, който миналата седмица обра хранителен магазин в Хасково.

Болест по доматите спира вноса от Турция, четем на 4 страница. Съобщението за брадавични образувания по тях е на Анадолската агенция.

Успехът на изборите минава през оставката на Иван Станчев, твърди в интервю за изданието Валентин Тодоров, председател на първична партийна организация в Хасково.

Хасковлийката Лаура 4-та по хубост в Щатите, четем на 12 страница. Лаура Чуканов има хасковски корен.

ДПС лидер се покръсти преди Великден, съобщава челно на първа страница "Хасковска Марица". Свиленградският лидер на Догановата партия Велин Вълков прие Христовата вяра.

Хасковлия плати 115 000 лв. данъци, четем още на първа страница в броя. Още двама жители на областта са спечелили над 1 млн. лв. през миналата година. Имената им по разбираеми причини не се съобщават.

Труските домати са канцерогенни, предупреждава Анадолската агенция, цитирана от "Хасковска Марица". Според комшиите болестта по доматите може да се пренесе и в човешкия организъм.

Първата официална коалиция пред разпад, акцентира на втора страница изданието. Става дума за "Напред", в която влизат ЛИДЕР, ВМРО и ЗНС.

Лъжепророкът Лещански приспа хасковлии по поляните на Великден, четем още на страницата. Изданието публикува репортаж от тревожната Великденска нощ в Хасково.

Доцент на съд заради лъжа, пише в акцента на криминалната страница. Преподавателката от старозагорския университет доц. Петрана Чакърова отива на съд заради лъжливи показания като експерт по дело за лекарска грешка срещу д-р Антоанета Николова от Харманли.

Съюзът на писателите се завръща с награда на "Южна пролет", четем на 4 страница. След 4-годишно отсъствие отново ще има представители на съюза на литературните дни в Хасково, макар че какво от това.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини