От х:

Днес в x:

Облаци от пепел в Орфей, изсипват я от контейнерите на улицата

    Огромни облаци от пепел се образуваха в хасковския квартал Орфей днес. Оказа се, че преди дни работници от сметопочистващата фирма „Грийн партнърс“ са прибрали съдовете за пепел, а съдържането им било изсипано на земята.

    Това забелязал един от живеещите в 1-ви блок в Орфей. „Преди 3-4 дни минаха работници, изсипаха пепелта на земята и оттогава си стои пред блока. С очите си го видях“, възмущава се хасковлията.

    Тази сутрин обаче работници от сметопочистващата фирма обхождаха квартала и събираха с лопати пепелта и боклука в камион. При събирането обаче се получаваха облаци от пепелта. Отговорничката на бригадата обясни, че нямало друг вариант за събирането й, а съдовете прибирали за другата зима. „Пълните контейнери тежат и няма как да ги вдигнем на ръце“, казаха пък работниците.

    Управителят на „Грийн партнърс“ Георги Щерев обясни, че специализираният им автомобил за съдовете за пепел аварирал преди дни. Той заяви, че не е разпореждал да се изсипва пепелта на земята и обеща да провери кой е дал такива указания. Щерев обаче поясни, че районите с разсипана пепел ще бъдат почистени и измити.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Cl
      CL 500
      14 -6
      11:27, 13 апр 2018
      Кметеее нема ли да се махнеш един път завинаги. Всички посерковци вън от общинЪтЪ
    • 2
      Nd
      ndndn
      18 -2
      13:44, 13 апр 2018
      Абе ще спрете ли да си бършете ръцете с кмета. Журналистката е говорила с когото трябва, цитирала е. Има сметопочистваща фирма. Къде ви е зора с кмета?? Айде стига вече едни и същи платени писачи само дращите едно и също след всяка статия
    • 3
      00
      001
      9 0
      14:27, 13 апр 2018
      Така като гледам снимките май май не е само пепел ами и другите ви боклуци които като диви селяни сте хвърлили извън контейнера!!!!!!Стига сте ревали почистват ви кочинката и пак сте недоволни!!!!!!
    • 4
      Ха
      Хасково
      5 -1
      14:41, 13 апр 2018
      Ами кой ако не Общината да се гражи за гражданите си?
    • 5
      Му
      Мундари
      1 0
      20:14, 14 апр 2018
      А будните граждани (в село раждани) не виждат ли облаците с летящи от терасите им боклуци, които после пак тези "лоши" служители от същата фирма почистват?
    Последни новини