От х:

Днес в x:

9 °C

Облаци от пепел в Орфей, изсипват я от контейнерите на улицата

  Огромни облаци от пепел се образуваха в хасковския квартал Орфей днес. Оказа се, че преди дни работници от сметопочистващата фирма „Грийн партнърс“ са прибрали съдовете за пепел, а съдържането им било изсипано на земята.

  Това забелязал един от живеещите в 1-ви блок в Орфей. „Преди 3-4 дни минаха работници, изсипаха пепелта на земята и оттогава си стои пред блока. С очите си го видях“, възмущава се хасковлията.

  Тази сутрин обаче работници от сметопочистващата фирма обхождаха квартала и събираха с лопати пепелта и боклука в камион. При събирането обаче се получаваха облаци от пепелта. Отговорничката на бригадата обясни, че нямало друг вариант за събирането й, а съдовете прибирали за другата зима. „Пълните контейнери тежат и няма как да ги вдигнем на ръце“, казаха пък работниците.

  Управителят на „Грийн партнърс“ Георги Щерев обясни, че специализираният им автомобил за съдовете за пепел аварирал преди дни. Той заяви, че не е разпореждал да се изсипва пепелта на земята и обеща да провери кой е дал такива указания. Щерев обаче поясни, че районите с разсипана пепел ще бъдат почистени и измити.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Cl
   CL 500
   14 -6
   11:27, 13 апр 2018
   Кметеее нема ли да се махнеш един път завинаги. Всички посерковци вън от общинЪтЪ
  • 2
   Nd
   ndndn
   18 -2
   13:44, 13 апр 2018
   Абе ще спрете ли да си бършете ръцете с кмета. Журналистката е говорила с когото трябва, цитирала е. Има сметопочистваща фирма. Къде ви е зора с кмета?? Айде стига вече едни и същи платени писачи само дращите едно и също след всяка статия
  • 3
   00
   001
   9 0
   14:27, 13 апр 2018
   Така като гледам снимките май май не е само пепел ами и другите ви боклуци които като диви селяни сте хвърлили извън контейнера!!!!!!Стига сте ревали почистват ви кочинката и пак сте недоволни!!!!!!
  • 4
   Ха
   Хасково
   5 -1
   14:41, 13 апр 2018
   Ами кой ако не Общината да се гражи за гражданите си?
  • 5
   Му
   Мундари
   1 0
   20:14, 14 апр 2018
   А будните граждани (в село раждани) не виждат ли облаците с летящи от терасите им боклуци, които после пак тези "лоши" служители от същата фирма почистват?

  Хороскоп за 04.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Този ден ще ви предложи много предизвикателства. Това ви стимулира да се развихрите и да покажете на околните способността си да се справяте с какви ли не ситуации. Не поемайте обаче излишни рискове, за да не съжалявате след това.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се чувствате далеч по-добре, ако се постараете да изчистите недоразуменията, които има между вас и близките ви, задълбочаването им ще създаде повече проблеми. Не се изкушавайте да пренебрегвате въпроси, чието решение е належащо. Ще имате послания, стига да можете да вниквате в тях и да ги разчитате.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще следвате събитията и с тях ще съобразявате програмата си днес. Предстои да вземете решения, предвид на скъсените срокове и ново възникнали въпроси. Няма да сгрешите, ако се доверите на интуицията си. Самочувствието ви чувствително ще се подобри, равнявайки постиженията си с най-добрите от сферата на интересите ви.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Вътрешното ви усещане за нещата не е лъжливо чувство, вслушвайте се и няма да сгрешите. Погрижете се за духовния си комфорт, избягвайте теми, които ви натоварват и съсипват настроението ви. Гледайте на случващото се философски и търсете поуката от всяка ситуация. По често си отговаряйте на въпроса “защо ми се случва това“. Има какво да научите за себе си.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате нужда от промяна, затова няма да сгрешите, ако заминете някъде с приятна компания. Не мислете за неща, които ви натоварват, отпуснете се и си починете добре. Гледайте оптимистично на живота и се замислете за всички, които обичате.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Развитията в последно време ще ви подтикнат да направите промени в живота си, за да стане той по-привлекателен и спокоен. Не е нужно да поемате и още отговорности, прагматично ги разпределете с околните. Приемете готовността им да ви помогнат. Това ще ви облекчи и освободи време за развлечения.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Покажете широта на мисленото и проявете отзивчивостта си и към онези, които мислят различно от вас. С такт и усмивка ще наложите елегантно мнението си, и без усилия ще си осигурите предимство пред някого, с когото се съревновавате. Към близките си не превръщайте умората в причина за недоволство и враждебност.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Радвате се на прекрасни отношения със сърдечния си партньор днес. Имате възможност да си починете, да се разтоварите и да се заредите с нови сили за всичко, което ви предстои от тук нататък. Ще останете поласкани от вниманието, което получавате днес. Не обръщайте внимание на дреболии.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Вътрешната ви сила се нуждае от обновление. Енергия и добро настроение може да получите от природата, потърсете я сами или с приятели. Подемът, който следва ще засили решимостта ви и ще ви направи успешни във всичко. Материални придобивки и свързаните с тях удобства ще ви подскажат, че вървите по вярната пътека.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Благодарение на старанията си, печелите уважението на хора, към които е насочен интересът ви. Взаимоотношенията в семейството също се подобряват. Близките ви са благосклонни да приемат ваша идея и може да очаквате съдействие. В любовта от вас се очаква повече внимание и съпричастност към проблемите на партньора.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Овладейте вълненията си, независимо от причините, които са ги предизвикали. Запазете присъствие на духа и не предприемайте действия в състояние на афект. Ще си спестите нечии гняв, ако се въздържате от ненужни коментари, а и себе си ще натоварите по-малко. Добре ще ви се отрази чистия въздух, природата ще ви зарежда с енергия и повече оптимизъм.
  04 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Заели сте се с много неща наведнъж. Ако не сте достатъчно съсредоточени, това може да доведе до разпиляване на енергията ви. Постарайте се да бъдете и в помощ на близките си, те ще оценят усилията ви. Радвате се на добро самочувствие, но все има нещо, което не ви достига за да бъдете доволни от себе си.
  04 апр 2020
  Последни новини