От х:

Днес в x:

Общинският съвет свали тройно наема за стадиона в Болярово

Общинските съветници на Хасково гласуваха за тройното сваляне на наема на стадиона в кв.“Болярово”. От 312 лева, предвидени на месец, наемът ще е вече 100 лева. Предложението беше на съветниците от „Коалиция за Хасково”, колегите им от ДПС го подкрепиха и предложиха да се премине към гласуване. Целта е да се облекчи бъдещия наемател, който и да е той, защото става въпрос за поляна, а не за готово съоръжение. За да стане такова в така наречения стадион ще трябва да се направи сериозна инвестиция.

Предложението стадионът да бъде даден под наем дойде от кмета Добри Беливанов.

Площта на спортното игрище, което се намира на изхода на града в посока Минерални бани, е близо 7800 кв. метра.В момента теренът край улица „Индже войвода“ е запуснат.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    00
    001
    8 -1
    12:14, 30 мар 2018
    "Общинският съвет свали тройно наема за стадиона в Болярово" -общинския съвет е намалил три пъти наема не "тройно"!!!!!!!!!!!!!!! Научете се на правоговор и правопис!!!!!!!!
  • 2
    Ма
    ман ютд
    4 -1
    12:27, 30 мар 2018
    А истинският стадион в ''Болярово''?
    Доколкото се разбра кандидат за тази ливада е ФК Червените дяволи 2017
  • 3
    Вс
    Всевишния Кенанец
    7 -2
    12:49, 30 мар 2018
    поредно неадекватно решение на Общински съвет Хасково! В полза на някого!!! Вместо Общината да вземе да изгради един спортен комплекс стадион, съблекални и т.н и да го отдава под наем за много по голяма сума, се подарява един терен, върху който дори не се изисква да се инвестира нещо! Хасково се стопява все повече и повече....справка в ГРАОН...Събудете се Общинари и започнете да работите за града...Съседни градове са на светлинни години по инвестиции и усвояване на европейски пари..Не ни замазвайте очите със Саниране!
  • 4
    Не
    Незапознат
    0 0
    21:43, 30 мар 2018
    Свалят наема на стадиона защото той бил поляна!?!Последно поляна или стадион се дава под наем?Ако е поляна може ли по някакъв начин да се задължи наемателя да го ползва като стадион?Като чета от кого е предложението и кой го е подкрепил май наемателят ще го прави каквото си иска.Поне докато е договорът му за това.Пък и да видим дали няма той за някакъв дълъг период за време да се подпише и да дойде време старите,нови,несменяеми съветници да им докривее и да започнат да роят със зурли на диви прасета.
Последни новини