От х:

Днес в x:

В Хасковска област няма нито едно доброволно приемно семейство

На територията на Хасковска област вече няма нито едно доброволно приемно семейство, според отчета на Регионалната дирекция за социално подпомагане за изминалия месец. Единственият заявил се, като премен родител до скоро беше жена от Маджарово. Тя обаче е отпаднала като кандидат.

А иначе в региона има 100 приемни професионални семейства, най-много са те в Димитровград.

При приемните родители са настанени общо 141 деца, коментира статистиката главният експерт в дирекцията Василка Атанасова.През февруари са осиновени четири деца от региона, като три от тях са заминали с новите си семейства за чужбина. В същото време през изминалия месец в регистъра за осиновявания са вписани шест деца. 

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ху
    Хулиган
    8 -1
    19:06, 29 мар 2018
    За това не обвиняевайте хората. Системата ви е порочна и куца.
  • 2
    Be
    Beachy
    0 0
    11:41, 1 апр 2018
    Държавата трябва да предлага безплатна контрацепция за жените, да ги образова как да се пазят от непланирана бременност и да предлагат безплатни аборти за жени, които не могат да си го позволят. Така ще спести много пари от домове и приемни семейства, ще спаси жените, защото това би им преобърнало живота и психиката. Упс, тук никой не му пука за психиката на хората и на тези деца. Няма значение дали са бели, черни.
Последни новини