От х:

Днес в x:

Арест за баща и син без книжка след гонка от полицаи, закопчаха двама дрогирани

Баща и син са задържани в тополовградския арест вчера. В 12:40 часа на пътя Тополовград – село Орешник, автопатрул от управлението забелязал да се движи лек автомобил Фоксваген без регистрационни табели. Водачът не се подчинил на подадения сигнал и продължил движението си към селото. Служебната кола го последвала със включени светлини и звуци и го спряла непосредствено преди селото. Установено е, че Пасата се шофира от 34-годишен мъж от селото, с който пътувал и 55-годишният му баща. При справка се оказало, че водачът няма книжка. Бащата и синът, познати на полицията са оказали съпротива при проверката, заради което е използвана физическа сила и белезници. Задържани са в РУ Тополовград до 24 часа. Срещу младия мъж е образувано бързо производство, а на родителят му е съставен акт по ЗМВР за неизпълнение на полицейско разпореждане.

24-годишен хасковлия е в ареста за шофиране след употреба на наркотик. Тази сутрин в 3 часа, автопатрул е спрял за проверка лек автомобил Фолксваген. При тест с дрегер за анализ на проби за употреба на наркотични вещества, същият отчел положителна проба на канабис и амфетамин. По случая е образувано бързо производство.

Същото производство е започнато и срещу друг младеж на 24 г. от града, затова че шофира Мазда по улиците с регистрационни табели, издадени за друга кола.

Димитровградските полицаи също са задържали 31-годишен мъж, управляващ колата си след употреба на дрога. Индикаторната скала на наркотеста е отчела наличие на амфетамин и канабис. Задържан до 24 часа.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини