От х:

Днес в x:

Кола блъсна 15-годишен в Хасково, шофьор се обърна в канавка

Шофьор на лек автомобил Санг Йонг блъсна тийнеджър, неправилно пресичащ по булевард „България“ в Хасково. Инцидентът стана около 19 часа вчера, съобщиха областната дирекция на МВР. Водачът на колата се движил с несъобразена скорост и ударил неправилно пресичащ платното пешеходец. От удара момчето е с охлузни рани в областта на главата, оставено е за наблюдение в местната болница, без опасност за живота. Съставени са 2 акта по Закона за движение по пътищата.

Неправоспособен водач причини друга катастрофа вчера. В 2:35 часа на пътя между селата Горно Брястово и Минерални бани е станал инцидент с лек автомобил Фолксваген, шофиран от 38-годишен мъж от село Караманци. Поради неправоспособност и движение с несъобразена с пътните условия скорост, водачът е загубил контрол и се е преобърнал в крайпътна канавка. От удара са пострадали водачът, който е с фрактура на гръбначен прешлен и возещата се до него 31-годишна жена от село Винево. Тя е с фрактура на носа и комоцио. Настанени са в МБАЛ Хасково без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Pi
    pipi
    11 0
    15:37, 9 фев 2018
    Щом неправоспособен се качваш на кола трябва и да знаеш,че изхода ще е един.Въпроса е да не претрепеш образно казано невинен.Колкото за несъобразената скорост.всеки ден се движа по Раковска и горе кръстовището на Дунав преди Веспрем е място за ралита.Защо не сложат едни камери и малко и КАТ и хората да знаят,че поне малко ще се съобразяват.
    Всекидневно има коли пресичащи на червено.Няма седмица в ,която там да няма катастрофи.
  • 2
    Ми
    мимо
    2 -3
    20:15, 9 фев 2018
    абе човече,ти къде живееш?Как така ще стои някой си г-н Полицай и да си губи времето с някой си,дето може кола да го удари.Че те си имат по-важна работа-да реват,да се жалват колко са тежки условията им на ТРУД,да умуват как да поискат по голяма заплатка.Ееееей,хора...пожалете ги наще милиционерчета,бе.Не рабрахте ли ,че нас,гражданите на РБългария никой не ни е.....бава.Като почнеш от горе,та чак до долу.И ще ви кажа още нещо-ПОЛИЦИЯТА не е за да ни пази,нас-тя е за да пази онези ,дето и плащат.Да го напишат и това в учебниците,ама зъц.Спирам,че може и мене да ме зъцнат,макар,че си купих приятелче-макаровче/законно,де/ама ме е страх
Последни новини