От х:

Днес в x:

Установен е контакт с извънземна цивилизация, обяви Имън Ансбро

Изображение 1 от 3

    Имън Ансбро направи изключително съобщение на провеждащата се конференция в Хасково. Направен е двустранен контакт с извънземен разум. Това е на ранен етап, но за първи път връзката е установена в средата на 2016 година от SETI Кингсланд 

    Контактът е бил неочакван за извънземните. Те са наблюдавали Земята от две години. Стана ясно и че са правени опити за контакт в правителствата на две държави.

    Очаквайте подробности

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (16)

    • 1
      Xp
      XP
      15 -2
      12:22, 3 ное 2018
      Някакви доказателства ?
    • 2
      Go
      gost
      25 -4
      12:37, 3 ное 2018
      И какво казаха извънземните- ще се оправим ли или ни теглиха една майна?
      • От
        Ото
        19 -1
        12:54, 3 ное 2018
        Най-вероятно ще ни оправят...
    • 3
      Ян
      Янко Митев
      37 -15
      14:50, 3 ное 2018
      ВАЖНО! ВАЖНО!
      НОВИНА ОТ ХАСКОВО

      След като „Еском“ Хасково обяви конференцията с участието на извънземни в хотел „Европа“ премиерът Бойко Борисов мигновено извести за това Брюксел и поиска финансова помощ в размер на един милиард евро за справяне с кризата с нелегално пристигащите в българия извънземни.WC премиера обяви че вече е спечелил обществената поръчка за ограда която ще спре извънземните и ще спаси ЕС от тяхното нахлуване.При областния управител Станислав Дечев бе сформиран щаб за справяне с неочакваното бедствие и бе поискана сума от бедствията и авариите.Поп Никола в ръце с кристалния череп даден му под наем от музея и донесен там по мистериозен начин от Иван Митев отслужи литургия и благослови власта а тя му обеща ако останат пари да ги даде за черквата в Орфей и да накара заловените извънземни да работят безвъзмездно по изграждането и!
      Бележка: Да не забравяме че Еском първи съобщиха за голямото земетресение в Хасково предречено от Лещански.
      • Dz
        Dzakardo
        8 -4
        23:51, 3 ное 2018
        Янко,тъп си, не се напъвай,смешник!
      • Ян
        Янко Митев
        7 -2
        10:04, 4 ное 2018
        "...По-късно, когато Швейк описваше живота си в лудницата, думите му звучаха като необикновено хвалебствие:
        „Не мога да разбера наистина защо се сърдят лудите, като ги държат там. Там човек може да си лази гол по пода, да вие като чакал, да беснее и хапе. Ако човек направеше нещо такова на стъргалото, хората биха се учудили, но там това е най-обикновено нещо! Там има такава свобода, каквато не са сънували дори и социалистите. Там човек може да се представя и за дядо господ, и за Дева Мария, и за папата, и за английския крал, и за негово величество императора или за свети Вацлав, въпреки че последният постоянно беше вързан, гол и в изолация. Там имаше и един, който крещеше, че е архиепископ, но той нищо друго не вършеше, само ядеше и още нещо правеше, с извинение, нали знаете кое се римува с «ядеше», но там никой не се срамува от това. Един дори се представяше за свети Кирил и Методий, за да получава две дажби. А друг господин беше бременен и канеше всекиго на кръщене. Там бяха затворени много шахматисти, политици, рибари и скаути, маркосъбирачи и фотографи-любители. Един беше попаднал там заради някакви стари грънци, които наричал пепелници. Друг пък непрекъснато беше стегнат в усмирителна риза, за да не може да пресметне кога ще настане краят на света. Там се срещнах и с няколко професори. Един от тях ходеше все след мене и разправяше, че люлката на циганите била в Кърконошите [планини в Североизточна Чехия, на границата с Полша], друг пък ми обясняваше, че вътре в земното кълбо имало още едно, много по-голямо от външното.
        Там всеки можеше да си говори, каквото му скимне, просто каквото му дойде на езика, като че ли се намираше в парламента...
        Изобщо там се живееше като в рая. Можеш да ревеш, да кряскаш, да пееш, да плачеш, да мяукаш, да виеш, да скачаш, да се молиш, да се премяташ, да лазиш на четири крака, да подскачаш на един, да тичаш наоколо, да танцуваш, да се друсаш по цял ден и да се катериш по стените. Никой няма да дойде при тебе и да ти каже: «Не бива да правите така, господине, не е прилично, засрамете се, къде ви е възпитанието?» Та ви казвам, много хубаво беше и тия няколко дни, които прекарах в лудницата, принадлежат към най-хубавите мигове в моя живот.
    • 4
      Ма
      МАНГО
      6 -1
      15:38, 3 ное 2018
      Браво!
    • 5
      Нл
      НЛО
      17 -6
      19:12, 3 ное 2018
      Това е несериозно. Лудост и подигравка с читателите
    • 6
      А.
      А.В.
      17 -1
      20:59, 3 ное 2018
      Този форум да не е във Болярово, високата сграда на влизане откъм града?
    • 7
      Ма
      мастикаджия
      10 -3
      22:55, 3 ное 2018
      Вярна е.!Земният ******* се видя с извънземния Нетаняхо.Но работата ни е спукана.
    • 8
      Ho
      Horizontal
      4 -7
      23:13, 3 ное 2018
      А цепките на жените им хоризонтални ли са ???
    • 9
      Ке
      Кенанския Маймун
      5 -2
      02:07, 4 ное 2018
      АЛЛооо шофьорите
      ....
      Оглеждайте се тия дни по Хасково да не вземете да сандърдисате някое извънземно или летящ йога
      ... че всичките почват да бъркат крачката след 2 анасонлийки
    • 10
      Ни
      Ники
      13 -6
      07:15, 4 ное 2018
      Вчера беше много интересно.Проблема си е ваш като сте толкова ограничени.Като искате да си стискате очите, стискайте си ги.Аз не съм присъствала до сега на подобно събитие.Залата беше пълна през цялото време.Единствена ми забележка беше на места към превода.Лекторите бяха много интересни хора и ви уверявам че изобщо не изглеждаха луди.Но има ли смисъл изобщо да се опитвам да ви разкажа нещо за вчерашния ден? Вие сте предубедени и ограничени и такива ще си останете.На който му беше интересно беше там.Е, бъдете живи и здрави и си вярвайте.
      • Ма
        Мари
        4 -8
        07:49, 4 ное 2018
        Мари, която работи в еском се включи в коментарите Виж коментара
    • 11
      ..
      ...
      8 0
      08:00, 4 ное 2018

      Хвърчащите хора

      Те не идат от Космоса, те родени са тук, но сърцата им просто са по-кристални от звук, и виж, ето ги – литват над балкони с пране, над калта, над сгурията в двора и добре, че се срещат единици поне от рода на хвърчащите хора.

      А ний бутаме някакси и жени ни влекат, а ний пием коняка си в битов някакъв кът и говорим за глупости, важно вирейки нос или с израз на мъдра умора и изобщо – стараем се да не става въпрос за рода на хвърчащите хора.

      И е верно, че те не са от реалния свят, не се срещат на тениса, нямат собствен "Фиат".
      Но защо ли тогава нещо тук ни боли, щом ги видим да литват в простора – да не би да ни спомнят, че и ний сме били от рода на хвърчащите хора?

      Валери Петров

    • 12
      Из
      Извънземен
      6 -3
      18:04, 4 ное 2018
      Това, че нямаме сетива за много неща, не означава, че те не съществуват. Някой да вижда аурата около себе си! Поетът го е казал много точно в предния пост. Спомнете си какво казва Иисус на Тома /Неверни/: ...ето ти видя и повярва, Блажени са онези, които не са видели, а са повярвали...Прочее, невежеството не е от вчера!
    Последни новини