От х:

Днес в x:

Двадесет годишен наръга служител на РИОСВ и му открадна джипа, полицията го задържа светкавично

Двадесет годишен наръга в следобедните часове служител на РИОСВ-Хасково и му открадна джипа. Инцидентът се разиграва на сп. Студен кладенец, община Крумовград. Сигналът е подаден на телефонът за спешни повиквания 112. Младежът е поискал да бъде качен на стоп и за „благодарност“ е пробол с нож в гърдите 52 годишния шофьор. Той е откраднал джипа и се е опитал да избяга.

Пръв за инцидента потвърди секретарят на община Крумовград Фахри Юсеин.

Потвърждение дойде и от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали. От там посочиха,че целия район светкавично е бил отцепен. Личния състав е бил вдигнат за да работи за залавянето на извършителя. Той е бил установен и арестуван на територията на друга област.

От МВР-Кърджали посочиха, че на потърпевшия е оказана медицинска помощ. Той е транспортиран с линейка до болницата в Кърджали. Състоянието му е стабилно.

От РИОСВ-Хасково също потвърдиха за инцидент.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ta
    Taina
    20 0
    17:46, 1 фев 2018
    Как се казва момчето който е 20-годишен сигурно ли е че е на 20 години защото ние избираме един психопат който е на 31 години
  • 2
    Ти
    Тиквеници
    6 -1
    11:27, 2 фев 2018
    Абе , да ви имам и писанията! Знаете ли какво казвате с тази статия - една лелка, чула в рейса!
    Защо е тази конспирация - като са го задържали ,защо не му публикувате имената, снимката? Да го знаят хората, и да се пазят сами от този тип. То е ясно , че полицията само стачкува за пари. Бил заловен, на територията на друга област - коя бе Кулов, Хасковска или Смолянска? Ако беше *******, щяхте да му напишете поне инициалите, значи е турчин - там ви е забранено да пипате!!!
  • 3
    Не
    негррамотен
    0 0
    08:13, 4 фев 2018
    Поне в заглавията проверявайте правописа не ви ли oмръзна да ви правят забележки
  • 4
    Не
    негррамотен
    0 0
    08:18, 4 фев 2018
    Беше с главни букви и излезна друго.................. Поне в заглавията проверявайте правописа! Не ви ли омръзна да се излагате!!!!!!!!
Последни новини