От х:

Днес в x:

Вятър с 60 км/ч изтръгна светофар

    Силният вятър причини доста неприятности на хората тази сутрин в Хасково. Но заради голямата си скорост започна и да пакости. Около 10 часа опасният вятър обърна секцията със светлините на един от светофарите на кръстовището на "Г. Кирков" и  "Дунав". Светлинната секция на другия светофар пък е направо изтръгната и кабелите от нея висят. От общинската администрация уточниха, че  светлинна секция е прибрана от "Екопрогрес" за ремонт.

    Наши читатели ни изпрашат и снимки от различни места в града, където вятърът е създал проблем. Така например хората търсят съдействие за укрепването на винила на рекламното табло до училище" Иван Рилски",  който от единият си край е изваден. 

    Скоростта на вятъра в момента е 17 м. в секунда, което е около  60 километра в час и се квалифицира от метеоролозите като "опасно явление". Службите предупреждават гражданите да внимават при придвижването си покрай сгради и дървета и да се пазят от летящи предмети при силните пориви.

    При опасни ситуации гражданите могат да подават сигнали на тел 112, на денонощния дежурен телефон в общинска администрация- 038/ 603 410 или на този на КОРС-038/603 340.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Бд
      БДИТЕЛНИ
      25 -2
      11:04, 18 яну 2018
      Ало общинари недейте да стоите по къс ръкав в стаите ами се разходете из града да видите колко стърчащи предмети има .
    • 2
      Ha
      haha
      4 -6
      14:05, 18 яну 2018
      " бдителни " вместо да си чешеш **** и да стоиш пред компютъра вземи излез им помгони
    • 3
      Cl
      CL 500
      6 -1
      14:07, 18 яну 2018
      Хехе точно до блока на бившия "директор" щерЮ лекето, да му е гадно като минава оттам
    Последни новини