От х:

Днес в x:

Коли номер 1 и 2 в България – Рено и Дачия, с официално представителство в Хасково

    Официалното представителство на Рено и Дачия отвори врати в Хасково на 31 януари. Новият модерен автоцентър, официален представител на марките в България, се намира на бул. „Освобождение“ №112.

    Новото дилърство е изградено по най-новите стандарти на RENAULT и е едно от първите не само в България, а и в Европа с изцяло новата концепция на Renault Store. Комплексът обединява в себе си шоурум и сервиз и предлага:

     – Нови автомобили на марките RENAULT и DACIA

     – Пълно гаранционно и следгаранционно обслужване на леки и лекотоварни автомобили с марките RENAULT и DACIA

     – Оригинални резервни части на RENAULT и DACIA

     – Автотенекеджийски услуги

    Новоизграденото представителство е собственост на ФБ Ауто ЕООД, която е дъщерна фирма на Фулда България ООД.

    Фулда България ООД преставлява най-голямата верига автосервизни центрове в страната. Тя обединява 19 автоцентъра и 45 автоцентъра на франчайзинг. Представлява брандовете RENAULT и DACIA (в Хасково и Стара Загора), MOTOEXPERT-VIANOR (в почти всички големи градове на страната) и Citroen (в Хасково и Бургас).

    Малцина заят, че всъщност фирмата е стартирала от Хасково, като малко магазинче за гуми на същия булевард. В продължение на вече повече от 20 години тя не спира да расте и да се развива. И така до днес, когато отваря своя 20 обект, само на метри от гаража, в който е била преди 25 години.

    Официалното откриване на автоцентъра бе уважено от кмета на Хасково Добри Беливанов, зам. -областният управител д-р Стефка Здравкова, десетки представители на бизнеса в града, както и ръководството на Рено Нисан България – г-н Рено Пирел, собственика на „Рено и Дачия Хасково“ Лъчезар Даракчиев, Йордан Петков – управител на „Рено и Дачия Хасково“.

    „Дачия е номер едно в България, Рено – номер две. Така ще бъде и в Хасково“, каза в приветствието си Лъчезар Даракчиев.

    Един от основните акценти в политиката на Рено, в частност на новото представителство, е повишаване на качеството на следпродажбеното обслужване. То се изразява в изключително стриктно спазване на стандартите на Рено, които включват не само гаранции, а и допълнителни дейности като: безплатни проверки по 40 точки на всеки автомобил, посетил сервиза, безплатни заместващи автомобили, когато се касае за ганционен ремонт и други.

    Новото дилърство работи с клиенти от началото на м. май 2017 г. До края на 2017 г. е постигнало рекорден брой продажби на нови автомобили в региона. За този период дилърството е продало над 80 броя нови автомобили от марките RENAULT и DACIA.

    Екипът на RENAULT и DACIA Хасково благодари на всички свои клиенти за доверието и кани всички жители на Хасково и региона, които се интересуват от RENAULT и DACIA, да посетят дилърството!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини