От х:

Днес в x:

Полицаят Любомир Леонидов преби нощния пазач на пощата. Преглед на печата

Полицаят Любомир Леонидов преби нощния пазач на пощата в Хасково, информира в заглавие над главата "Хасковска Марица". Униформеният бил пийнал, потрошил служебния автомобил и налетял на пазача. Ченгето се съпротивлявало и на присгиналите по сигнал негови колеги и отказал тест за алкохол. Прибран е в ареста.

1 млн. дава Социалното министерство на Дома в Кенана, четем в другото водещо заглавие на първа страница. Сградата на старческия дом ще бъде ремонтирана по "Красива България".

Закъсали бизнесмени продават цехове и ателиета,акцентира вестникът на втора страница. Сериозен отлив на клиенти принуди производители на мебели и дограми да хлопнат кепенците, допълва изданието.

Общинари си гласуват повече пари, ИАРА на съд заради съмнителен акт, безмитните оператори биха отбой, са част от останалите заглавия на страницата.

ДАНС отряза кмета на Хасково от достъп до секретна информация, четем на 4 страница. На темата е посветена цялата страница.

България вече е бананова република, твърди в интервю на 9 страница емигрантът Койчо Белчев.

Измамници събират пари за бутнат приют, съобщава в заглавие над главата другият регионален всекидневник – "Новинар юг". Става дума за сдружение "Добрият самарянин" и скандалния разпопен поп Тоньо Тонев и благоверната му Донка. Сайтът на сдружението продължава да събира пари за бутнатия преди време приют в Узунджово. Репортер на изданието се свързал с някоя си госпожа в София и се представил за потенциален дарител. Госпожата проявила моментална готовност да приеме парите.

СДС Хасково чака Кошлуков за водач, пише в другия челен материал на първа страница. Шефовете в София искали Чачев.

Двама с лаймска болест в Хасково, четем на втора страница. Първите ухапани от кърлежи вече са на оздравяване, но бумът на болестите от тези гадини тепърва предстои.

Отвориха и магазин за конфискувани стоки, четем още на страницата. Предприемчив търговец отворил дюкян с иззети китайски и други стоки и ги пуска на ниски цени.

Оставам кмет и без ниво "секретно", цитира изданието кмета на Хасково в заглавие на 4 страница. Темата на публикацията е отнетото разрешително за достъп до класифицирана информация на Георги Иванов.

Каснаково: Парите усвоени, нимфите самотни. Така е озаглавен материал на 6 страница, в който се описва плачевното състояние на светилището, за което бяха похарчени близо половин милион европейски пари.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини