От х:

Днес в x:

Постоянен арест за митничаря, присвоил 100 000 турски лири

Разследващ митнически инспектор Димитър Манчев, който беше задържан за присвояване на 100 000 турски лири, ще остане за постоянно в ареста. Това реши днес Районния съд в Свиленград.

Въпреки добрите му характеристични данни съдът в граничния град му наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“. Решението подлежи на обжалване пред Окръжния съд в Хасково.

49-годишният митнически служител е арестуван вчера след сигнал за липса на парите. Валутата била конфискувана от турски шофьор, срещу който било заведено дело, ръководено от Димитър Манчев. Разследването срещу турския водач приключило и трябвало да му върнат сумата, когато е установена липсата. След ареста Манчев признал, че парите му трябвали да си покрие дълговете към банки.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Гр
    гражданин
    16 -3
    19:29, 22 дек 2017
    най-малко 5-7 години да полежи за назидание на всички те си колега.
  • 2
    Ху
    Хулиган
    18 -2
    21:10, 22 дек 2017
    Вай завалията. Те и етв го изкараха невинен заедно с началника му. Имал много заеми и банки и вземал само 400 лв чисто. Бил за Димитровска награда. Да му се простяло че бил затруднен. Като гледам яко извинение е, че трудно се изхранвал. Пуснете го момчето. Той това го прави за хубави и червени бузки.
  • 3
    Мо
    Момчил Марашев
    10 -5
    08:55, 23 дек 2017
    Защо се натискат да работят там на всички хора е ясно. Хасковлията К.З. цял живот работи в Свиленград на митницата и сигурно заплатата е отивала само за бензина Хасково Свиленград.Интересно с какво е издържал цял живот неработещата му женичка и дъщеричката вече студентка???А почивките в Гърция и колите и моторите и още и още какво ли не!!!!Това става ли с една мижава заплатка на държавен служител на митница???А когато ги уволняваха от Свиленград го преместиха в Хасково.НАП да се поразгледа около родата и да види доходи и разходи!!!Всички крадат !!!!!
  • 4
    Ха
    Хазарт бате.
    12 -2
    09:18, 23 дек 2017
    Ако пари и ценности стоят при разследващия в нарушение на правилата,да проверят колко злато и сребро е прибрал за да играе на машинките. Като ги назначават само с връзки и срещу пари няма какво друго да се очаква9
  • 5
    Мо
    Момчил Марашев
    12 -4
    09:22, 23 дек 2017
    Няма покритие между доходи от заплата в митниците и луксозния живот.Да се проверяват десет години назад.С купени дипломи гладниците като К.З. и М.Д. станаха митничари.От бедни по рождение се превърнаха в богаташи селяни!!!!! Не е бил и от богато семейство с възможности,че човек да си помисли оттам са му парите!!!!Този от Свиленград е супер нагъл и прост!!!
  • 6
    Чи
    Читател
    9 -2
    11:30, 23 дек 2017
    Хо ХоХо
    Цяла година жулил народа
    Сега Дядо Коледа му подарил решетките!!!!
    Нека сега големите инстанции ги проверят всичките
    Язък за хората които се трудят за стотинки по пътищата те ги охарчват по казината ....
  • 7
    Ив
    Иван
    9 -2
    11:56, 23 дек 2017
    Нека да лежят тия гадове да видят какво е в затвора.вкарват хора за 5 стека цигари
  • 8
    Цв
    Цв.Цв.
    8 -1
    12:58, 23 дек 2017
    То е ясно на всички,че крадат.Не може с една заплата да се живее така.Бандитите рискуват за да имат пари и знаят,че ако ги хванат горят.А митничарите държавни служители крадат и живеят и знаят,че нямат пипане!!!!
Последни новини