От х:

Днес в x:

10 златни отличия за най-малките звездни надежди от „Виолена”

    След приключване на последното за годината състезание от ВСК на Съюз по аеробика „Бъдещите звезди на аеробиката”, 19 състезатели на „Виолена” се завърнаха с 10 златни медала при 5-6 годишните и 5 медала при 7-8 г./4-ри сребърни и един бронзов/.

    При 7-8 г.групата на Михаела Николова,Божидара Делчева,Христина Везева,Габриела Стефанова и Габриела Тодорова спечелиха сребърен медал,а тройките сребърен медал / Михаела Николова,Божидара Делчева,Христина Везева/ и само една десета не достигна на втората тройка/ Габриела Стефанова и Габриела Тодорова Андрея Иванова/ да заемат третото място и останаха четвърти.Отлично представяне Михаела Николова в индивидуалната надпревара като от 22 състезатели спечели бронзов медал, а Христина Везева се класира в осмицата.

    Добро представяне и на по-малките 7-8 г.,Тиана Делчева и Калин Минчев,които се класираха 2-ри/сребърен медал/ при смесени двойки и сребърен медал за Калин Минчев в индивидуалната надпревара.

    Отлична организация и атмосфера на състезанието и раздадени награди на всички участници от Сдужение „София Европейска столица на спорта 2018 г"., коментират от Хасковския клуб.

    След много кратка почивка всички състезатели започват подготовката за следващата година с нови съчетания във всички възрастови групи и категории.Тихомир Баротев,който тази година спечели заедно със състезатели от АМД Пловдив Световната купа за 2017 г. в категория групи,вече като студент в София и във връзка с това трудни условия за трениране,също ще започва да се готви за следващата година за участие в три състезания Световна Купа и Световно първенство.Нели Ташева,също като една много обещаваща състезателка при 15-17 г.,също ще се пребори със сигурност за основна гарнитура в Националния отбор за участия в тези международни състезания.

     

    Haskovo.net

     

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Dz
      Dzakardo
      2 0
      22:48, 26 ное 2017
      Браво на децата от Виолена.
      И викате друг хасковски отбор не е донесъл медали от същото състезание?
    Последни новини