От х:

Днес в x:

Коко Динев скочи на баща си

Босът не послуша Динев-старши, остави Тенчо Тенев начело на тима Президентът на Вихрен Константин Динев не се вслуша в съветите на баща си и обяви, че оставя за треньор на тима Тенчо Тенев.

Както е известно, след поражението с 0:1 от Литекс Иван Динев, който е главен мениджър в клуба, нападна остро специалиста от Пловдив, поел на пожар отбора от Сандански след уволнението на Филип Филипов.

"Дуетът Тенчо Тенев и Димитър Иванов не могат да водят отбора ни. Показаха го в предишния мач срещу Локомотив (София) в "Надежда", и сега срещу Литекс на стадион "Българска армия". Не може до 88-ата минута и 25-ата секунда, време, което съм засякъл с хронометър, резултата да е 0:0, което ни удовлетворяваше, имайки предвид скромния ни за момента точков актив, да не се прецени от двамата, да не се извърши трета тактическа смяна с цел печелене на време. Явно тези хора не са гледали мачове, в които техни колеги се чудят как да печелят време, за да може да грабне техният отбор точка на чужд терен. Тенчо Тенев и Димитър Иванов иначе искат всичко да е под техен контрол, но са невежи и не познават основни неща в съвременния футбол. Разочароваха ме тотално. Тяхното място не е при нас и час по-скоро трябва да си отидат. Не може невежи хора да водят Вихрен към оставането в "А" група", се изказа остро бащата на Коко Динев по адрес на двамата треньори след загубата от Литекс.

Босът на Вихрен Коко Динев днес се появи на изкуствения терен в Сандански, придружаван от Тенчо Тенев. Двамата изгледаха убедителната победа на дубъла с 4:0 над Локомотив (София) в първата среща от 18-ия кръг на първенството при вторите отбори.

В 16:00 часа Тенев ще проведе разбор на мъжкия тим на Вихрен, след което ще изведе футболистите за тренировка. Следващата среща на тима от Сандански в "А" група е на 4 април, когато е гостуването на Локомотив (Мездра).

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини