От х:

Днес в x:

Коронясаха краля и кралицата на фашинга в Езиковата, темата ще е „Неон в джунглата“

    „Неон в джунглата“ ще е темата на фашинга на Езиковата гимназия през 2018 година. Това обявиха веднага след коронясването си като крал и кралица днес Теодора Иванова и Никола Апостолов от 11 б клас. Те са ученици в паралелката с немски и английски език, а фактът, че ще застанат начело на празничната процесия през февруари, стана възможен благодарение на пет гласа повече за тях в тайно гласуване. Другите претенденти са от 11 а клас - Андреа и Кристиян Тодоров.

    Короните на Теодора и Никола бяха поставени от миналогодишните им носители – дванадесетокласниците Димитър Василев и Анета Манолова, който бяха и водещи на церемонията.

    Според избраниците на Езиковата повечето гласове са били за тях, вероятно защото са се показали като много организирана двойка в предизборната кампания. „С голям ентусиазъм организирахме кампанията си и май всичко ни се получи добре. Смятаме, че ще съумеем да организираме наистина един добър фашинг“, надява се новата кралица Теодора Иванова. А по повод избора на темата, под знака на която ще мине празникът - джунглата, партньорът й Никола Апостолов поясни: Мислехме да направим тази тема още преди няколко години и решихме, че точно през тази ще се случи. За първи път двете двойки претенденти за короната не са лобирали за различни теми на фашинга, а са обединили концепциите около една. Затова при коронясването победителите показаха феърплей към конкурентите си и посочиха, че ще разчитат и на тях за подготовката на купона. А плановете са след шествието из града той да продължи в зала с неонови светлини. Темата е достъпна и повечето ще успеят лесно да се справят и с костюмите си, тъй като основно ще трябва да се облекат в бяло, за да блестят на неоните. А за разкош могат и да добавят флорални или животински елементи, кореспондиращи пряко с джунглата. Като цяло обаче възпитаниците на Езиковата ще използват мотото „неон в джунглата“ като метафора на забавлението и искрящите емоции, разясни Теодора Иванова.

    След като бяха коронясани като царски особи, главите на двамата бяха обсипани с конфети. А за да се отбележи още по-празнично събитието, учениците разрязаха и голяма торта.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ди
      Димитрова
      0 -1
      13:01, 10 ное 2017
      Оправете си статията и снимките!

    Още новини

    Последни новини