От х:

Днес в x:

Слънце и по-високи температури днес

Днес ни очаква леко затопляне и изненадващо високи температури. Сутрешните температури в страната обаче остават ниски - от -3 до 3 градуса. Най-студено тази сутрин беше в централните части на Южна България - около -3, -4 градуса.

Спрямо вчера днес се очаква изненадващо затопляне - температурите ще бъдат с около 5 градуса по-високи. Най-топло се очаква да бъде във Видин, Плевен и Сандански, където термометрите ще достигнат до 16-17 градуса. В останалите части от страната времето също ще бъде по-приятно - очаква се в Централна България термометрите да показват около 15 градуса.
Най-ниските стойности според синоптиците ще бъдат в София - около 11-12 градуса. В Хасково живакът ще достигне до 16 градуса, прогнозираха от метеорологията. 

На определени места в по-ниските части от страната се очаква видимостта по пътищата да бъде намалена, поради което е препоръчително водачите да шофират със съобразена скорост.

Умерен вятър днес се очаква в Източна България. Вятърът обаче ще бъде южен, югозападен. 

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ем
    Емо
    1 0
    09:42, 2 ное 2017
    Ехоооо, НЕТ,а дай инфо голяма ли е повредата на В и К, че в целия град няма вода. То затоплянето си го знаем, ама водатаааа....
Последни новини