От х:

Днес в x:

Вещици и вампири нахлуха в Младежкия

    Десетки деца се включиха в Бал с маски, организиран от Младежкия център в Хасково. Инициативата е по повод утрешния празник Хелоуин.

    Децата бяха облечени с атрактивни костюми като преобладаващата част се въплътиха на вампири, вещици, прилепи и други страшни приказни герои. Всички маскирани дефилираха на сцената в Голямата зала на Младежкия център. Техните костюми бяха оценявани от тричленно жури с председател директорката Снежана Михайлова и членове Златка Караджова от община Хасково и Красимир Кръстев.

    Оценяващите имаха не леката задача да определят трима избраници с най-атрактивните костюми и да ги подредят на първо, второ и трето място. За всички участници бяха предвидени грамоти.

    По време на празника, наречен Парад на страха, имаше конкурс и за най-атрактивен тиквен фенер. Децата имаха възможност и да участват в забавни игри и да танцуват по време на организираната младежка дискотека.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      ?_
      ?_1509380213
      36 -4
      18:16, 30 окт 2017
      А за Сирни заговезни ще подготвите ли нещо? Не ,нали? Къде останаха нашите празници и традиции?
    • 2
      Пф
      пфу
      27 -6
      18:55, 30 окт 2017
      Отвратително! И от толкова малки вече трябва да бъдат въвеждани в извращенията на западните изгъзици.В средните класове следва конкурс за двойник на Кончита Вурст.
      • Не
        Незапознат
        12 -7
        20:35, 30 окт 2017
        Чак пък извращения.Не прекалявате ли?Ако някой от английско говорящите държави ви каже че Кукерството е изгъзица?И двата празника са езически ритуали просъществували във времето.Нека който иска да ги чества.Мартеници, амулети,хора със страшни костюми,кукерски изяви и всякакъв вид „народни“ приумици заливат площади и влизат в собствените ни къщи.Празниците, подобни на Хелоуин, са в противоречие с библейските учения. Даже Библията предупреждава: „Нека при тебе не се намира никой, който ... си служи с гадателство, който се занимава с магия или който предсказва по поличби, никой магьосник, никой, който прави заклинания или който се допитва до хора, които викат духове.''Кукерските игри са същото само че са част от нашето тракийско наследство.А Хелоин
        е древен келтски празник.Празниците от този род навремето са били израз на принадлежността към някоя религиозна общност.Символ на вярата и разбира се радостно забавление за децата.Но всичко се променя и ще продължава да се променя.
      • Де
        ДЕТРОЙТА
        2 -6
        22:01, 30 окт 2017
        ДО БЕЗБОЖНИТЕ КАУНИ ТЪПИ :))) ...... ЗАПАДНИЯ ХЕ... Виж коментара
    • 3
      Де
      ДЕТРОЙТА
      7 -5
      20:23, 30 окт 2017
      А тиквите къде са ???
      Как може хелуин без тикви ??
      ... При нас в америка хелуина е празник на тиквите ,
      партия герб и вожда света тиква :))
      ...
      Режем ги и правим фенери като от карпузите в хаскьой :))
    • 4
      Ха
      хасковлия
      7 0
      22:37, 30 окт 2017
      Най големият Хелоин е красето петков ....на кмета протежето дето ще гони и наркотиците.... боже боже събери си боклуцитеТоя в младежкия детох е толкова опасен
      • Ki
        KILL THEM ALL
        3 0
        06:52, 1 ное 2017
        Мишкени тупуртии)))
    • 5
      Хе
      хелоу итс ми
      6 -1
      11:48, 31 окт 2017
      значи празника е с християнски корени-споко, ние имаме още по странни и извратени празници, като се почне от тричане на кучета, погребение на жив човек и стрелба със запалени стрели по моми, прочетете, ограмотете се, все едно никой от вас не е правил фенер от диня, карпуза да кажа
    • 6
      До
      до непдзнат
      1 -1
      19:56, 31 окт 2017
      Ние си имаме наши празници Не е необходимо да празнуваме нещо което ни е чуждо не го допущам при моите деца
    Последни новини