От х:

Днес в x:

Транспортната комисия в общината разглежда утре читателски въпроси в Haskovo.net

Транспортната комисия в община Хасково ще заседава утре и ще разгледа и читателските въпроси към кмета Добри Беливанов, които са от нейната компетенция. В отговорите си градоначалникът неведнъж посочваше, че ще предаде въпросите и предложенията на читателите, свързани с организацията на движението в града, на транспортната комисия. От общинската администрация съобщиха за Haskovo.net, че всички те вече са предадени на комисията за разглеждане.

Междувременно стана ясно, че Транспортната комисия има нов председател след напускането на досегашния – секретарят на общината Биляна Димитрова. От администрацията съобщиха, че новият шеф е директорът на Архитектурата Драгомир Колев.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

  • 1
    Ka
    Kamen
    30 -8
    14:17, 30 окт 2017
    От трън на глог. От една некомпетентна в друг некомпетентен! Драго Колев защо седи директор още без конкурс???? Светла Табака началник без конкурс??? Емилия и тя така? Защото чакаме да минат още 2 год., за да може да подадат документи ли? Какво е това кмете? Излагаш се с тия!!! Къде ти е законността???????
    • Пи
      Пинокио Беливанов
      15 -5
      16:11, 30 окт 2017
      След Транспортната комисия въпросите да се върнат на тия, които са ги задали.Пълен кръговрат.Ще питат, ще питат и 2-те години се изтърколили.
  • 2
    Св
    светла
    20 -5
    15:33, 30 окт 2017
    Наглост а на Емилия и нейния брат Румен Стоянов няма край.
    Плюят по кмета.направо харчат.
    При тях всичко е интерес и пари.
  • 3
    Ок
    Ок
    7 -9
    15:46, 30 окт 2017
    Аз пък съм доволен от Транспортната комисия. Каквото съм внесъл като предложение, са го приели и е в рамките на закона
  • 4
    Ян
    Янков
    10 -3
    16:05, 30 окт 2017
    Интересно назначение, за шеф на Транспортна комисия - архитект. Браво!! Явно г-н Колев, е чакал с години, да се изяви, в това си амплоа. А знае ли човек, тука може да е по-полезен за Хасково. Поздравления ,г-н Колев,и се захващайте за работа, ама веднага. Че като знаем проблемите с транспорта, тежка Ви е задачата.
    Един съвет, ако ми позволите - Тролейбусен транспорт , е перманентно на загуба. Пуснете Общинска полиция, да излови "копърките" , и един проблем по-малко.
    • Др
      дрийм тийма
      5 -1
      19:31, 30 окт 2017
      А склададжийката беше подходящ председател, а! Знаеше как да сурга касите от едно място на друго. Ай сиктир!
  • 5
    За
    Запознат
    8 -7
    17:03, 30 окт 2017
    Браво, БЕНТЛИванов! Като не искаш да свършиш работа, дай го на комисия! Тоя град май никога няма да случи на кмет - от трън та на глог. Ама от тоя по-некадърен май не е имало.
  • 6
    Тр
    транспортT
    4 -11
    18:01, 30 окт 2017
    Адмирации за старата комисия ,с Димитрова може да... Виж коментара
  • 7
    Им
    Именно
    4 -4
    18:02, 30 окт 2017
    Так работи Кмета-право комисии и после казва- аса, аз нищо не знам има си председател на комисията, питайте го.... Хахаха, този човек за нищо отговорност не поема, а пък кметската заплата и пенсия взема де
  • 8
    Ab
    absurda
    7 -3
    18:07, 30 окт 2017
    Беливанов, като човек, работил цял живот в администрация знаеш много добре, че е крайно време да назначиш конкурси за ВСИЧКИ началнически и експертни позиции. Всяко нещо си има някакви разумни граници, 2 години минаха. То бива, бива ама това твоето бездействие и непукизъм идват малко в повече. Замазвате очите на хората с отговори на въпроси (един вид вижте ни колко сме отворени към гражданите), като на неудобните обаче или не отговаряте или използвате едни и същи заучени фрази - "това не е от моята компетентност", "ще предам на тоя", "питайте другия".
  • 9
    Ба
    Бай иван какаванина
    4 0
    20:22, 30 окт 2017
    АБЕ АБСУРДИЧ и с конкурс да са назначени пак ще си същата плява бе То няма знаещи и можещи хора бе Те идват сутрин почват с кафе и лакърдии после си почват частните работи играят на компютрите игрички и така минава времетона всички общинари Кмета нищо не може да им направи ---- птози човек на Антон другия на Даниел дрлугия на Марчев другия на БСП Е така работа се не върши То цялото управление на държавата е такова ----ШУРОБАДЖАНАШКО
  • 10
    На
    НА ЗДРАВЕ
    1 -1
    07:05, 31 окт 2017
    Защо не сложиш домакинката тя знае как се опазват радиатори,коли как се разчистват складове и ще бъде много полезна .
Последни новини