От х:

Днес в x:

Носители на корони „Мис“ и „Мистър“ посрещнаха есента с модна фиеста под звездите

    Носителки и носители на корони от различни конкурси за красота участваха в първата модна есенна фиеста в Хасково. В дефилето в парк „Лебеда“ се включиха представители от 3 до 23 г. от цялата област. Някои от участниците са носители на корони от конкурси за красота, не само на регионално на национално ниво, но и доказали се зад граница. Сред дефилиращите бяха настоящата „Мис България Хасково“ Габриела Вълкова, която ще предствя града ни на Националния конкурс в София през октомври, както и 13-годишната Росица Павлова – носителка на корони от международни конкурси.

    В началото тенденциите в спортния стил за този сезон по идея на местните дизайнери, бяха представени по червения килим, а освен това и спортно-елегантни тоалети, както и с официални рокли и костюми.

    Начало на програмата даде Кристин Стефанова. Носителката на „Малка Гранд При за талант“, която с вдигна градуса на настроение сред публиката. В паузите на дефилетата бяха включени различни изпълнения и танци – румба, ча-ча-ча, салса. Спортни таланти от младия състав на ФК „Хасково“ пък се представиха с футболни демонстрации. В състава на спортистите беше и Паула Атанасова, която е носителка на короната „Малка Мис“ в регионалния конкурс. Талантливата хасковлийка завладя публиката не само с красота, но и със спортни умения, финтирайки противниците си и показа, че от тук насетне трябва да трепери конкуренцията не само на модния подиум, но и тази на терена.

    Модното шоу е посветено на седмицата на модата. Идеята на дефилето е да покаже модните тенденции в детско-юношеското облекло, както в облеклото при по-големите в създадените от дизайнери от Хаасково модели.

    Тенденциите в грима, подходящ както за ежедневието, така и при специални случаи показа на живо Снежа Ненкова.

    „Подобна модна фиеста се провежда за първи път в Хасково. Идеята ни е тя да стане традиция“, каза регионалният мениджър на модна агенция „Интерсаунд“ Адриана Добрева, организатор на красивата феерия.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини