От х:

Днес в x:

Антон Стоянов и Николай Трендафилов попълниха Окръжна прокуратура

    Окръжна прокуратура в Хасково се увеличи с двама нови магистрати. Това са Антон Стоянов и Николай Трендафилов попълниха Окръжна прокуратура. Те подписаха днес актовете си за встъпване в длъжност в присъствието на ръководителя си Иван Стоянов. Двамата прокурори са назначени след обявени конкурси.

    Антон Стоянов има над 18 г. стаж в органите на съдебната власт. Първоначално е работил като следовател в Следствието в Хасково, по-късно става прокурор в Районна прокуратура-Свиленград, бил е административен ръководител на Районна прокуратура-Велинград, а след това два мандата ръководител на Районна прокуратура-Свиленград.

    Николай Трендафилов има 17 г. стаж в органите на съдебната власт. Работил е като младши прокурор и прокурор в Районна прокуратура-Хасково. През последните 2 г. заемаше длъжността зам,-районен прокурор в областния град.

    С двете нови попълнения прокурорите в Окръжна прокуратура в Хасково стават 11. Във ведомството има още един свободен щат, за който все още не е обявен конкурс, поясни Иван Стоянов. Той заяви задоволство от попълване щатната численост на магистратите и пожела успех на колегите си.

    На процедурата по встъпването им в длъжност присъстваха зам.-окръжнуият прокурор Дарина Славова, нейни колеги от държавното обвинение и други съдебни служители.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Se
      SEMKATA
      19 -5
      14:17, 1 сеп 2017
      Смях, срам, смях, срам, при тая хумористична и смешни резултати " професионалистите"
    • 2
      НГ
      Н Г---в
      14 -22
      15:13, 1 сеп 2017
      Поздравления за Николай Трендафилов това е един... Виж коментара
    • 3
      То
      том сойер
      10 -2
      20:43, 1 сеп 2017
      Виж какво пише СЕМКАТА и остави гъзолизането че от такива лизачи докарахме държавата до това дередже
    • 4
      Ад
      Адвокат
      9 -1
      10:02, 2 сеп 2017
      Трендафилов, който на 90% когато трябва да се произнесе за някоя си жалба или досъдебно производство ! Пише : Отказвам да образувам ДП поради някакви си причини .Просто го мързи да работи .
    Последни новини