От х:

Днес в x:

Боби Михайлов връчва Купата на Кока-Кола в Хасково

Четвъртият футболен турнир за Купата на Кока-Kола ще се проведе в Хасково на 13 и 14 март. Състезанието ще започне в петък от 9 часа в зала Спартак, съобщиха на пресконференция днес организаторите. Осем отбора ще участват във футболната надпрева. Всеки от тях има по три срещи. Ще се класират от първо до осмо място.

В пърия мач ще се срещнат ФК Хасково и ФК Стамболово. Във втората среща футболистите от ФК Химик Димитровград ще се изправят срешу ФК Харманли 04. Тимът на Димитровград II ще играе срещу Асти2000(Хасково). Четвъртата среща е между Марица(Симеоновград) и Ерато(Хасково). Всяко полувреме ще бъде по 20 минути, а всеки отбор е в състав - 6 играчи и 6 резерви. Право да участват имат деца, родени след 1996 година, допълниха оганизаторите.

Турнирът е част от националната програма "Децата и футбола", която има за цел да насърчи юношите в активно занимание със спорт, каза Мила Христова- завеждащ отдел Международни връзки към Асоциация на българските футболисти. Футболната надпревара ще се проведе под патронажа на градоначалника Георги Иванов.

За награждаването са поканени: Боби Михайлов -президент на БФС, Весела Лечева -председател на ДАМС и министърът на вътрешните работи Михаил Миков. То ще се състои от 12:30 в събота.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини