От х:

Днес в x:

Николай Банев в нелегалност, спасява генерал от ЦРУ. Преглед на печата

Кредитният милионер от Любимец Николай Банев изчезна мистериозно, за да спаси благодетеля си – агента на ЦРУ ген. Тодор Бояджиев, пише в челен материал на първа страница "Хасковска Марица". ДАНС е по дирите на бизнесмена, срещу когото се водят множество дела за умишлени фалити на над 100 предприятия в страната.

Двойно убийство в Харманли, информира над главата "Хасковска Марица". Текстът е на трета страница, в него четем за вчерашната драма в автокъща "Илчеви", която приключи със смъртта на двама млади мъже.

Отпада таксата за вписване в информационния масив, акцентира на втора страница изданието. Решението бе взето на последното заседание на ОбС Хасково.

Задигнаха 25 000 лв. и злато от димитровградски бизнесмен, четем на трета страница. Обраният е Кънчо М., по информация на вестника цяла банда вилнее в града, полицията е по дирите й.

Обещаха лекари в школата, а махнаха и сестрите, така е озаглавен обширен материал на 4 страница, посветен на проблемите в образованието.

Христо Янев – непознатият милионер от Свиленград, четем на 9 страница. В материала изданието се опитва да осветли една от загадъчните фигури в бизнеса. Янев нашумя преди седмица с една от фирмите си – "Вита фуудс", която бави заплатите.

40 от забавачката на Кирил – здрави, информира в челното си заглавие над главата "Новинар юг". Това показват резултатите от пробите на децата.

Харманли: Два трупа в автокъща "Илчев", пише в другия челен материал на първа страница. В него четем за вчерашната драма, започнала с кавга за пари.

Менингококовият сепсис не е менингит, цитира изданието шефа на детско отделение д-р Атанас Паунов.

40 поискаха ваксина срещу менингит за 4 ч., допълва по темата друга дописка на страницата.

Намалиха присъдата на Роко за пране на пари, информира на криминалната страница изданието. Решението е на пловдивския апелативен съд.

1718 лв. за Наско на рождения ден на "Неохим", четем на 4 страница.

Балкански вдига покрит суперцентър за тенис, акцентира вестникът на спортната страница. Залата ще бъде най-модерната на Балканите, ще има два корта с изкуствена настилка.

Бизнесът е готов да вземе на концесия крепости, казва в интервю за вестника проф. Божидар Димитров. Интервюто с популярния историк можете да прочетете на 7 страница в броя.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини