От х:

Днес в x:

Улица „Търговска” тъне в мръсотия

Изображение 1 от 2

    Улица „ Търговска” тъне в мръсотия, сигнализира читателят на Haskovo.net Мехмет Юмер. Става въпрос за шосето покрай търговските обекти  срещу магазин  "Кауфланд". „Моля, публикувайте тази мизерия. Всеки ден е така, изобщо не се чисти на тази улица”, жалва се хасковлията. Юмер изпраща и снимки на боклуците по улицата покрай магазините, както и видеоклип. На него  се виждат десетки хартийки-контролни талони от паркинга на хипермаркета и найлонови торбички, изхвърлени вероятно от пазаруващите в магазина.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Въ
      Възмутетелното
      12 -3
      19:39, 6 авг 2017
      е друго-толкова сме се опростачили,че ни се струва съвсем естествено да си хвърлим талончето за паркинг през прозореца на колата....От Кауфланд да поставят камери и по номерата на колите,от които се изхвърлят боклуци,могат доста глаби да се напишат,а който не плаща-пренудителен обществено полезен труд-почистване на въпросната улица!
      • Ло
        Лош
        6 0
        23:35, 6 авг 2017
        И аз от начало се възмущавах от шофьорите, които хвърлят, но един ден съвсем случайно разбрах, защо го правят. Като се помолиш малко на системата да ти вдигне бариерата и се изнервиш, реагираш неадекватно, а следващият път нарочно. Защо на паркинга на "Лидл" никога не е било така?
    • 2
      Ни
      Никодимчо
      3 -1
      23:56, 6 авг 2017
      Абстрахирайки се от простотията на изхвърлящите, но там са обектите, плащащи най-много данък смет - от магазините общината прибира стотици хиляди, отделно жилищните сгради плащат между 500-800 на апартамент. Само от онова каре общината плаща заплати на чистачките за цяла година, а нито един не се е появил да чисти..., ако не броим вятъра.
    • 3
      Ан
      Антон
      8 0
      01:35, 7 авг 2017
      Чисти се, но няма кой да пази чисто! А и в Кауфланд има най-много хора, от което следва, че голям процент от посетителите/клиенти не изхвърлят боклуците си в коша за смет. Колкото до Лидл, този магазин не е толкова посещаван, колкото Кауфланд. А и доста клиенти на Кауфланд не знаят, че талона за вход на пракинга могат да изхвърлят на изход от паркинга. Хората са направили до сензорната система на изхода и кошче за талоните. Но нали е по-лесно да го хвърлиш на земята!
    Последни новини