От х:

Днес в x:

Среднощен пожар изпепели магазина на кмет, кола пламна на магистралата

Хранителен магазин изгоря при среднощен пожар в свиленградското село Момково. Инцидентът в бакалията станал около 3 часа тази нощ, казаха местните. По техни думи магазинът се стопанисвал от семейството на кмета на селото Трифон Трифонов. Той обаче не беше открит за коментар.

Пожарът не фигурираше в бюлетина на огнеборческата служба и на МВР-Хасково, но според запознати причината за лумване на пламъците е в процес на изясняване. Огънят е изпепелил магазина до основи.

В ранния следобед вчера огнеборците са гасили пожар в лек автомобил Рено Меган със софийска регистрация, който пламнал от късо съединение на 95-ти километър на автомагистрала „Марица“ край Любимец. Други два инцидента са станали в Свиленград. От небрежност при боравене с открит огън е изгорял част от покрива на постройка към барбекю в двор на къща на ул. „Бузлуджа“. Поради същата причина се е запалил и контейнер за отпадъци на ул. „Д-р Страшимир Дочков“ в граничния град.

През изминалото денонощие пожарникарите от областната служба са реагирали на 8 сигнала без материални загуби в сухи треви и храсти, един от които е низов горски пожар в широколистна гора край харманлийското село Шишманово, където са спасени 100 дка смесена гора.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    До
    Доволна
    0 0
    13:30, 2 авг 2017
    Добре поне , че няма уран във водата в Хасково!
Последни новини