От х:

Днес в x:

Нищо в Хасково не става без противници. Страшна работа!

Нищо в този град не става без да бъде оплюто предварително. Една инициатива не е минала без противници. Ей, страшна работа! Това каза афектирано днес кметът Иванов на сесията на общинския съвет. Повод за избухването на градоначалника бе обсъждането на бюджета и по-специално точката в разходната част, в която се предвиждат 200 000 лева за предстоящите в началото на септември Делфийски игри. Те се провеждат за първи път в България и Хасково ще бъде домакин.

Целта на мероприятието е да захраним партийни фирмички на разни другарки, заяви от трибуната Анюта Лозева от Атака. Докога, попита тя.

Татяна Димитрова, която е в основата на хасковското домакинство на игрите, а и като заместник кмет отговаря пряко за културата, слушаше Лозева отстрани и процеждаше през зъби: Ще се съдим! Ще се съдим!

Наложи се напрежението да бъде уталожено от кмета, който взе думата и обясни, че Делфийските игри са под патронажа на ЮНЕСКО и са включени в културния календар на министерството. От ведомството на Стефан Данаилов се чака и съфинансиране, така че сумата може да намалее, допълни кметът. Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини