От х:

Днес в x:

Арестуваха известен YouTube блогър за склоняване към порнография на непълнолетни

Известният YouTube блогър и изпълнител Остин Джоунс (Austin Jones) от Чикаго е арестуван за склоняване на непълнолетни фенки към заснемане на порнография, пише The Daily Mail.

Установено е, че 24-годишният певец си е писал с поне с две 14-годишни свои фенки в Facebook и е искал да му пратят свое секс видео. Едното от момичета казва, че Остин е поискал от нея да му докаже любовта си, като се разсъблече. Тя му е пратила 25 свои клипчета, от които 8 са с разголени гениталии. Другата непълнолетна фенка му пратила 15 подобни видеа.

ФБР твърди, че и двете момичета са предупредили блогъра, че са само на 14 години. Самият той пък твърди, че никога не е искал от тях голи кадри, а само видео с туъркинг пише Chicago Sun-Times.

The Daily Mail публикува цитати от скандалните съобщения между Джоунс и фенките, които показват, че той е искал да си покажат половите органи и им е писал мръснишки изрази. След ареста блогърът признал, че е изпитвал сексуално удовлетворение от видеото.

Джоунс може да получи до 15 години затвор за всяко от обвиненията. Изданието отбелязва, че певецът вече е бил замесен в скандал с малолетни. Джоунс е блогър от 2007 год. Той стана известен с кавърите си на известни групи. Има над полочин милион абонати в YouTube.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини