От х:

Днес в x:

Рено на търговка изгоря в среднощна клада в Червена стена

    Лек автомобил Рено Клио изгоря при пожар тази нощ на ул. „Панорама“ в хасковския квартал Червена стена. Сигнал за инцидента е подаден около 2:30 часа тази нощ, съобщиха от областната противопожарна служба. На място е изпратен екип огнеборци, който да потуши пламъците. Въпреки намесата на пожарникарите пламъците са унищожили двигателния отсек на автомобила.

    Според съседите колата е собственост на 31-годишната Затие, която е търговка на промишления пазар в Хасково. Понякога я карал и синът й. Комшиите обаче предполагат, че пожарът е умишлен не само заради късния час на инцидента, а и заради факта, че наскоро двама непознати опитали да подпалят тъмносин микробус, паркиран в същия район. „Преди около месец двама мъже опитаха да запалят буса на съсед, който също се занимава с търговия, има маса на Димитровградския пазар“, разказа Адем Ахмед. Той уточни, че тогава подпалвачите били заловени от полицейски патрул, който открил в тях запалителна течност. Адем Ахмед заяви още, че от около седмица „Панорама“ е без улично осветление, което е рай за среднощни посегателства. Негови съседи обаче недоумяваха кой може да посегне на колата на Затие. Жената преди време получи парализа на единия крак и накуцвала, вследствие на инсулт. Тя не беше открита за коментар.

    Причината за инцидента засега не е установена, уточниха от противопожарната служба.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Р.
      Р.О.
      14 -1
      11:16, 25 апр 2017
      100% съм сигурен, че заглавията ги мислите поне 10 човека...Направете си смешния код на кирилица...
    • 2
      Фи
      Фики
      11 -2
      14:13, 25 апр 2017
      Ако тяя е на 31год,синчето на 15 год трябва да е,ама по някога карал и синът и!!!!!Алооо нормална ли си или си плямпаш без покритие..!
      • As
        asjhrfaw
        1 0
        19:11, 25 апр 2017
        жената е на 41 не на 31 и те пишат знат не знаят да има нещо
    • 3
      Ге
      Георги
      3 0
      17:14, 25 апр 2017
      Това не беше ли запазена марка на хлебарите?
      Лилянов да няма маса и той? :)
    Последни новини