От х:

Днес в x:

Кола пламна в Хасково, мъж е с изгаряния при пожар в къща

Изображение 1 от 4

    Лек автомобил Фиат пламна тази сутрин на улица „Стоян Заимов“ в Хасково. Инцидентът стана малко след 8 часа днес.

    Колата е била паркирана пред дома на собственика й в квартал „Воеводски“, над Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев".

    На място са били изпратени полицейски екип и екип на противопожарната служба за потушаване на пламъците и изясняване на случая. Съседи коментираха, че огънят е лумнал заради повреда в акумулатора на автомобила, който беше оставен на тротоара.

    От областната дирекция на МВР в Хасково съобщиха, че мъж е пострадал при друг пожар в къща в Симеоновград. Вчера около 2 часа е получен сигнал от 45-годишен мъж, който заявил, че гори първият етаж на жилището му на улица „Септември“. Собственикът заявил, че етажа е обитаван от самонастанил се 28-годишен мъж от града. В резултат от пламъците, обитателят е с изгаряния по лицето, ръцете и краката и е настанен в клиника по изгаряния – Пловдив, без опасност за живота. От пожара къщата е изгоряла напълно. Образувано е досъдебно производство за изясняване причините за пламъците.

    Вчера е подаден още един сигнал за пожар в сграда в землището на Ивайловград. Изпратеният на място спасителен екип е установил, че е изгоряла 68 кв.м. покривна конструкция, врати, дограма и обзавеждане. Започнато е досъдебно производство.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Лу
      лудия Макс
      12 -10
      11:26, 17 фев 2021
      Така е когато собственика поставя на фията си добло тасове на гумите от мерцедес а класа! Другия път да сложи вместо тасове пожарогасител от мерцедес!
      • Къ
        Към кретена
        7 -10
        12:21, 17 фев 2021
        А бе пич ти повече ти отива кретен отколке луд, колко мозък ти трябва да напишеш такава изцепка ко общо ти имат джантите с акумулатора бе кретен такъв, сигурно в истинския живот си спотайваща се мишка Хах
    • 2
      Лу
      лудия готвач
      14 -1
      13:30, 17 фев 2021
      Май от майтап никой не разбира? И в кръга на майтапа да си сложи изправен акумулатор защото пак може вечерта да се хулни отново!
      И в кръга на сериозното, какво прави колата паркирана на тротоара? При условие че си има голяма гаражна врата и място в двора какво прави на тротоара??? От къде ще минават пешеходците?
    • 3
      То
      Тодор
      6 0
      18:59, 17 фев 2021
      Трябвало е да изгорят проекта на тази " хубавица " в Италия преди започването на производството.
      • Ка
        карай фият и ще те яд!
        3 0
        20:42, 17 фев 2021
        Тази "хубавица " държи челните места за един от най-грозните автомобили произведени след втората световна война! Нищо чудно собственика да е драснал клечката за да се е отърве от грозното пате. Но пожарникарите са си свършили работата перфектно даже не е сапунисана с пяна.
    • 4
      Jo
      John
      2 0
      10:34, 18 фев 2021
      Да гори, като има гараж, но паркира отпред щото го мързи!
    Последни новини