От х:

Днес в x:

Читател: улица „Кавала“ е разбита и опасна

Изображение 1 от 5

    Улица „Кавала“, която свързва булевард "България" и ул. "Стара планина", е разбита и опасна. За това сигнализира читател на Haskovo.net, който изпрати и снимки.

    „Ситуацията както сами виждате е плачевна и е въпрос на време да стане трагична. От снимките се вижда, че улицата е кърпена безбожно много пъти, пропаднала е цялата, а шахтите са в още по опасно и окаяно състояние. Шахтата, която съм снимал е толкова разкопана, че при всяко минаване на автомобил, тя пропада. Преди няколко години построиха нови тротоари и стълби по въпросната отсечка, но така и не завършиха (не поставиха) последния парапет, който трябваше да обезопаси бетонната стена откъм адрес №13 на същата улица, но и те скоро ще пропаднат наново, поради свличащата се улица.", пише хасковлията, който живее в района. Той настоява за ремонт на „Кавала“ и заради фактът, че улицата е една от алтернативите за минава от булевард „България“ към „Стара планина“, която води към „Кенана“. Заради лошото състояние на малката стръмна уличка с бебешка количка е почти невъзможно и се налага да се заобикаля отдалече, за да отидат на „Кенана“, каза още хасковлията.

    От община Хасково заявиха, че предвиждат ремонт по доста улици в града. След извършен оглед на състоянието на настилката в Хасково е направен списък на проблемите участъци. От общинска администрация обещаха по-късно през деня да кажат дали улица „Кавала“ е предвидена за ремонт. От кметството уточниха още, че и дори улицата да е в списъка, няма как веднага да се предприемат действия за асфалтиране, тъй като трябва да минат процедури по обществени поръчки.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      53
      53920209
      5 -7
      16:42, 7 апр 2017
      Заспала работа е работата на тоя заспал кмет
    Последни новини