От х:

Днес в x:

Клубът по ориентиране засади 100 фиданки, има си своя горичка

Изображение 1 от 3

    Клубът по ориентиране в Хасково вече си има свои горички на Кенана и Ямача. Състезателите на Тодор Стратиев засадиха 100 фиданки, които спечелиха от играта „Когато станем 100 000 ще посадим гора“.

    Горичките на клуба са край техните полигони за тренировки и състезателите ще имат възможност редовно да ги поливат и да се грижат за тях.

    „Децата с ентусиазъм се включиха в инициативата, а и след засаждането си направихме пикник и поиграхме на фитнеса на открито“, доволен е Стратиев.

    Той допълни, че в проведените състезания от пролетния сезон неговите възпитаници са пожънали и първите успехи   -  в Несебър и Велико Търново отлично са се представили Николай Попов, Даяна, Габриела и Александра.

    От първи април клубът започва начално обучение по спортно ориентиране с четвъртокласници от ОУ "Хр. Смирненски" и ОУ "Св. Климент Охридски". Одобрен е и проектът им "Децата и спортният клуб" към спортното министерство, така ще имат възможност да участват в повече състезания, а и да организират състезания в Хасково.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Gg
      gggg
      12 0
      09:43, 31 мар 2017
      Браво на децата!
    • 2
      То
      Тодор Тодоров
      6 0
      16:38, 31 мар 2017
      Браво на децата и треньора . Този човек заслужава да е почетен гражданин на Хасково.
      • Де
        Десислава
        1 0
        22:58, 1 апр 2017
        Напълно съм съгласна !!!
    Последни новини