От х:

Днес в x:

Приемни семейства и социални изработиха мартеници за базар за болния Дани

Изображение 1 от 4

    Приемни семейства и всички социални институции в общината се включиха в изработване на мартеници за благотворителен базар за 11-годишния Дани, който страда от Детска церебрална парализа. В кампанията се включиха от Дневен център за деца и възрастни с увреждания "Марина", Старческия дом на Кенана и други. Червено-белите символи на пролетта се продават в къща номер 15.

    Йордан Николаев Каменов е от Хасково и има нужда от помощ, за да живее нормално. Диагностициран е с ДЦП още след раждането си и от тогава всеки ден за него е борба и огромни усилия - да направи първите си крачки, да хване с ръчичка любимата си играчка, да прегърне родителите си.

    Дани е много смело дете – вече е претърпял една операция на лявата си ръчичка, благодарение на която се опитва сам да се храни, да рисува . Ежедневните упражнения вече дават резултат – детето ходи само с помощта на шини.

    През март му предстои нова операция в Турция на крачетата, която струва 10 000 евро. Семейството не разполага с необходимата сума и се нуждае от подкрепа. Желаещите могат да помогнат и по банков път.

    Банкова сметка:

    Титуляр : Силвия Миткова Каменова

    Райфайзенбанк

    IBAN : BG02RZBB91551007797541

    BIC: RZBBBGSF

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Видеа по темата

    Последни новини