От х:

Днес в x:

ГЕРБ Хасково номинира областния управител за депутат

    8 са номинирани за листата на ГЕРБ за народни представители на предстоящите избори, съобщиха от пресцентъра на партията. Номинациите са били излъчени на общинско събрание на партията в петък вечер.

    Предложените са лидерът на партията Бойко Борисов, зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев, общинският председател на ГЕРБ Евгения Ангелова, областният управител на Хасково Станислав Дечев, зам.-председателят на общински съвет Хасково Митко Полихронов, Георги Станков и Мариана Чомпалова.

    Тези кандидатури, заедно с номинираните от общинските събрания в другите 10 общини в област Хасково, ще бъдат разгледани от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която ще определи кои от тях ще са кандидат депутатите на партията за 44-тото Народно събрание, обясниха от партията.

    В събранието участваха над 120 членове на ГЕРБ Хасково.

    Делян Добрев, Евгения Ангелова и Станислав Дечев направиха кратък отчет на работата си.

    Делян Добрев анализира политическата ситуация в страната и благодари за доверието, което отново му гласуват членовете на ГЕРБ. Той изтъкна, че в сектор "Енергетика" по време на управлението на ГЕРБ са изпълнени  всички заложени в програмата приоритети на партията за два пъти по-кратко време от предвиденото.

    “Смятам, че резултатите от работата на структурата на ГЕРБ в Хасково, на кмета Добри Беливанов и на неговия екип, на областния управител Станислав Дечев и на депутата в 43-тото Народно събрание Евгения Ангелова са видими за хората в Хасково. Ангажиментите, които поехме за развитие на общината са в процес на изпълнение. Предстоят ни трудни избори, но ГЕРБ няма да се поддаде на популизма, както правят опонентите ни. Отново залагаме само на реално постижими политики в програмата си за управление. Щастлив съм, че икономическото развитие е изведено като основен приоритет. Ще дадем всичко от себе си и ще спечелим предстоящите парламентарни избори убедително, както спечелихме местните избори в Хасково - въпреки че никой не вярваше, че ще се преборим с предишната местна власт.“, каза Добрев и подчерта, че основната работа в региона на Хасково ще бъде насочена към създаването на индустриална зона подобна на тази край Пловдив. Има проявен сериозен интерес от инвеститори, преди дни теренът е оглеждан от представители на бизнеса от Германия. Планирани са и други посещения в Хасково на потенциални инвеститори, допълни Добрев.

    Haskovo.net 

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (50)

    • 1
      Чл
      член на Герб
      144 -18
      06:52, 4 фев 2017
      абе тоя Станислав Делчев на две магарета слама не може да раздели вие искате депутат да го правите,ами тая Евгения какво направи като беше депутат НИЩО! Да ви имам кадрите!
      • Ха
        Хасковлия
        69 -9
        10:17, 4 фев 2017
        То, сламата има кой да я дели, другите са само бройка.
      • 12
        123
        58 -5
        12:57, 4 фев 2017
        И на едно магаре не може да я разпредели
    • 2
      Те
      Темида
      111 -16
      08:05, 4 фев 2017
      Този Добрев не е ли следствен за какъв депутат се гласи?
      А и на тези снимки от първия ред всички са за следствието.
    • 3
      Ка
      Кандидатури
      102 -9
      08:27, 4 фев 2017
      Да ви имам и кандидатурите,докато не започнете да издигате реално работещи и доказали се в сферата си хора с опит нищо хубаво не ви чака,и какво ми номинирате Борисов и Цветанов от всеки регион,то така или иначе ще бъдат избрани просто с тази постановка се дава шанс за нареждане на листи в определени градове,в местната организация трябва да се номинират местни хора с доказан опит поне в една сфера!!!!!
      • Мн
        много ви здраве
        73 -7
        13:52, 4 фев 2017
        Боже мили слез и си прибери некадърниците. С тия кандидати - невзрачни, неможещи, незначителни, некадърни, некомпетентни и т.н. НЕ! Избирайте си ги сами. Друг няма да гласува за ваште смешковци. Адио и много ви здраве гербаджии!
    • 4
      Pe
      pepelanka
      98 -16
      08:49, 4 фев 2017
      абе делянчо и около тебе тия гербери не ви ли омръзна да лъжите тоз народ гладни сте за депутатските си места нехранимайковци такива
    • 5
      Пе
      Пешо
      122 -15
      08:51, 4 фев 2017
      Хаха Станислав Делчев за депут ще е голям смях. Сигурно ще е с нула часа на трибуната, няма кои да го остави да се изказва. Поредната му некадърност си пролича по-време на снегопочисването, ходеше да се снима и да се поства, че организира и надзирава снегорините, а пък по пътя за Пловдив хасковската част беше трагедия, а пловдивската до асфалт изчистена. Ако нещо толкова елементарно не може да свърши, къде ходи да се пъне.
      • Т
        Т
        19 -71
        13:35, 4 фев 2017
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Ан
        анализ на ланския сняг
        51 -9
        14:17, 4 фев 2017
        В този бял непочистен сняг, кой ще го очерни? Явно затова от страх да не се очернят, нищо не подхванаха!
    • 6
      Мъ
      мъка
      109 -12
      08:59, 4 фев 2017
      Да номинираш Дечев за депутат е същата бира все едно да номинираш Цачева за президент.Ако това са кадрите дето се казва “да пази Господ“,а в комбинация със Семката -това е върха на сладоледа.Успех.
    • 7
      Чл
      членЪТ
      111 -14
      09:01, 4 фев 2017
      Ей, фурнаджииските лопати! Не разбрахте ли, свърши се ваща. Преди в какви зали се провеждаха събранията, сега сте едно село хора, все едни и същи как пък не издигнахте ново лице - няма нали. Преди 3 седмици Горанов и Стоянова ни обеждаваха, че пари за заплати и пенсии няма, чака ни финансова катастрофа ако се увеличат а сега видиш ли двойни заплати за учители, пенсии, ще се излее манна небесна върху всички. СТИГА. Да влизат танковете!
    • 8
      Пе
      Пешо
      103 -13
      09:06, 4 фев 2017
      Прокуратурата и данъчните да проверят Дечев, как за една година като областен от пълен голтак си купи нова къща, като най-вероятно доходите му не стигат и даже да я измаже.
    • 9
      Ма
      мастикаджия
      85 -10
      09:14, 4 фев 2017
      Е,явно ГРОБ с тия имена ще разчитат изцяло на мощния електорат на "Сряда 7".
      Но това е добре за града.Дядо Добри дупе да му е яко.
    • 10
      Iy
      IYI
      80 -16
      09:33, 4 фев 2017
      Всички герберасти са продажни и крадливи ....
    • 11
      Пе
      пенчо
      106 -17
      09:37, 4 фев 2017
      “Смятам, че резултатите от работата на структурата на ГЕРБ в Хасково, на кмета Добри Беливанов и на неговия екип, на областния управител Станислав Дечев и на депутата в 43-тото Народно събрание Евгения Ангелова са видими за хората в Хасково". Да видими са ,но само за банковите сметки на Мавърчето и неговата кохорта.За хората на Хасково останаха ледът,безводието,мръсотията и два смъртни случая причинени от безхъберието на тези от снимките.
    • 12
      Га
      Гарантирано от Герб
      73 -12
      10:14, 4 фев 2017
      Приятели,
      Какво става по света…:
      - Американците казаха – “Майната им на другите – Америка юбер алес…”
      - Англичаните казаха – “Майната им на другите – Англия юбер алес…”
      - Французите казват – “Майната им на другите – Франция юбер алес…”
      - Руснаците казаха – “Майната им на другите – Русия юбер алес…”
      - А българските десни казват – “Майната им на българите – Началниците ни са юбер алес…”

      И… за едни 185 милиота от Сорос опитите за загробване на България продължават…:
      - Позорящото нацията ни политическо малцинство - “Красивите” свръхлиберални соросоиди с прякор “реформаторите”, мутирайки в нови партии, искали ПАК да продължат СЪВМЕСТНАТА СИ ПОЛИТИКА с присъдружната им партийка ГЕРБ за доунищожаването на България…, сякаш не виждат накъде “духа американския вятър”… и продължават да превръщат България с мръсни сороски пари, от Райска градина, в концлагер на Ислямския и Турския халифати...
      (Соросоиди - съкратено е от "Сорос" и "идиоти"...)

      Ето и “видимите резултати” от досегашната им СЪВМЕСТНА “политика”:
      - Три милиона българи бяха лишени от поминък и… сега работят като индустриални роби и простиутки на запад...
      - Българските пенсионери гинат в глад и мизерия със 160 лв. пенсия.
      - Над два милиона българи живеят с доходи под прага на бедността от 314 лв.
      - Загробиха ни с над 28 милиарда заеми и лихви...
      - Заради американските си началници ни лишиха от високи постове в ООН, ЕС и от свръхпечелившите ни енергийни проекти.
      - Напълниха България с мигранти, а след взет рушвет от 160 милиона, Танте Меркел ще ни връща за заселване в България на доказани терористи и дебили… и в селата и градовете си ще строим Шест Концлагера за мигранти…
      - Битовата престъпност е извън контрола на държавата, а Социоложката-министърка заяви в парламента – “…Ми кво да напраа…”.
      - Българите силно намаляваме благодарение на проведените "успешни" икономически, здравни и социални “реформи”.
      - Сорос и мекерета му, чрез Купени медии и Образователната ни система, успяха да ликвидират българския дух в много млади българи.
      - Род, родина, семейство, патриотизъм са лоши думи, а Вазов, Левски и Ботев от Патриоти станаха терористи…
      - Практически нямаме армия и полиция…
      - Българския бизнес е рекетиран от държавата и едва крее.
      • Ло
        Ловец на тролове
        1 -3
        09:47, 6 фев 2017
        Всички коментари под статиите са единствено и само да промиват мозъци. Този горния с търсачка излиза в над 10 сайта! Направо са за махане тия анонимки. В "Марица" нищо не пишат щото троловете не могат да се вихрят там.. Тука е работно място само за такива като мастикаджията и сие!
    • 13
      Ди
      Дияна Иванова Р
      75 -17
      10:14, 4 фев 2017
      Тези гербаджии, половината са за прокуратурата останалите са ЛЪЖЦИ.
    • 14
      Ян
      янко митев
      83 -17
      10:19, 4 фев 2017
      Хора умират по леда в центъра на Хасково а тези съучастници в убийствата си разпределят парсата...
    • 15
      EЙЙЙЙ МНОГО ТРОЛОВЕ БРЕ
      24 -62
      10:37, 4 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 16
      24
      247851
      31 -81
      10:40, 4 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 17
      Ге
      Георги
      86 -10
      11:16, 4 фев 2017
      Не знам кой е виновен,но като мина през центъра на Хасково направо се отчайвам.Навсякъде гледам хора с вирнали глави които говорят на висок тон само ,че на език различен от българския.Но в сряда по обяд направо се втрещих,минавам покрай общината и какво да видя хубавата ни община боядисана и накипрена такава,каквато повечето градове могат само да мечтаят,и можете ли да си представите пред нея застанал слабото ,ниско ,черно циганче с касетофон в ръка и надул валумето на макс с цигански манета.Сякъш искаше просто да ни подскаже накъде върви нашия град.Според мен много хора са се примирили и не правят нищо,но най-лошото е че хората които могат да направят нещо с цел да си запазят сладките си службички не правят нищо.
    • 18
      Бк
      БКП
      44 -20
      11:36, 4 фев 2017
      Бкп ! Бкп ! Бкп ! С бкп напред...
    • 19
      Ва
      Василев
      75 -7
      11:51, 4 фев 2017
      Че ,те на фотото половината са бивши комунисти.На първия ред се натапанчил и "Морския"- един от първите бракониери в града,крадец и мазник,смени N на брой партии.
    • 20
      Ne
      New
      76 -7
      11:55, 4 фев 2017
      Не мога да проумея как тези хора които лично видимо не са направили нищо за града имат наглостта да се кандидатират за депутати?! ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ
    • 21
      Го
      гого
      88 -13
      12:00, 4 фев 2017
      Искам да задам два много простички въпроса.
      1. Защо на 26 март ще има избори??? Това да отговори Добрев,който много е постигнал в енергетиката,а е клиент на прокуратурата.Доколкото знам мандата на НС е четири години,или ако любимата му леля Цецка не е Президент,да запалим държавата от четирите края.
      2.Защо купуването и продаването на гласове да е престъпление,а купуването на депутатско място да не е?? Или искат да ни убедят,че депутатското място на Делян и Евгения не са купени!!! Точно с такива купени типове се обезсмисли понятието НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ!!!
    • 22
      Бе
      Безпартиен
      62 -8
      12:02, 4 фев 2017
      Само като разгледаш снимките и разбираш колко вредно нещо са партиите.Партия-част от цялото,начин за разделяне и противопоставяне на хората.България е била просперираща държава когато партиите са били забранени,но на това комунетата му викат "монархо-фашизъм" ?!
    • 23
      Бу
      Бул.Монтевидео 24
      63 -10
      12:21, 4 фев 2017
      Ако не сте чули гербавите направили така че в европа вече няма да има роуминг,експедиция в антрактида платена от държавата се снима с знамето на герб,очакваме ******* да открие магистрала на луната.А тези не си струва да ги коментирам всички членове на БкП най некадърните.
    • 24
      Ан
      антигерб
      75 -12
      13:33, 4 фев 2017
      Ало,гербаджии,когато в очите ви казваха,че вие сте вредна за България групировка или секта вие се правехте,че дъжд ви вали а не плюнките на хората.Сега като четете форума имате ли изобщо очи да застанете пред гласоподавателите и да искате техния глас.Само си вижте листата и се засрамете,но за съжаление вие не притежавате и чувството срам защото сте гьонсурат.
    • 25
      EЙЙЙЙ МНОГО ТРОЛОВЕ БРЕ
      22 -66
      15:24, 4 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Iy
        IYI
        62 -12
        16:24, 4 фев 2017
        Не съм купен, мразя ви безплатно, герберски педали !
    • 26
      Ди
      Динко
      61 -12
      15:38, 4 фев 2017
      Тоя Дечев защо всеки път си сменя часовниците си-и то много скъпи часовници си купул.

      Народа беден,'господата' си имат скъпи коли-народа с втора ръка коли

      'господата' си имат скъпи костюми-народа с едни и същи облекла от 10 години.

    • 27
      24
      247851
      16 -59
      16:17, 4 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 28
      Ре
      реалист
      22 -45
      17:47, 4 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 29
      Ни
      Николай
      24 -61
      17:55, 4 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Пъ
        пълен смях
        54 -9
        22:36, 4 фев 2017
        Николай или Дечев, защото май самият той пише - вие наистина добре ли сте? Дечев и добър изказ, ми той боботи и две думи накръст не може да каже, колкото пъти сме го гледали.Момчето, което носеше чантата на Въчева и обувките на обущар на една друга герб активистка му потръгна, след като го пратиха по партийна линия във фонд Земеделие. Сега са дупе и гащи със Георги Станков на агенцията по храните, който ако си спомняте беше замесен в скандал със земеделски земи. Не е трудно да се предположи откъде им е приятелството. Злите езици говорят, че дечев си е купил къща за стотици хиляди, ами ако е вярно? Посочете ми само едно нещо, с което е изпъкнал като областен управител. Ако това наистина са хората на герб, да ти се дореве.
    • 30
      Ху
      Хубен Иванов
      21 -64
      18:16, 4 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 31
      См
      Смешници
      61 -9
      18:48, 4 фев 2017
      Тотален смях са тия кандидати/тки. Капацитетът им е "огромен". Гравитира около нулата. И като гледам Гърбавите активираха многобройните си членове, и вече виждаме цели 4 положителни коментара, колко ставали, и колко били подходящи. Дори да го правите с цел, промяна на общественото мнение, нема да стане. Ама нищо де, сега най-вероятно няма да го разберете, но като минат изборите, ще гледате като п*срани
    • 32
      Kr
      Kris
      12 -56
      23:13, 4 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 33
      24
      247851
      14 -43
      07:57, 5 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 34
      Ге
      гербаджия
      45 -8
      09:12, 5 фев 2017
      Това дето си го написал горе звучи хубаво ,ама с тия кандидат депутати от хасково как ще стане! Те не стават за нищо!
    • 35
      Ne
      Nekpe
      11 -46
      11:08, 5 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 36
      Ха
      хасковлия
      7 -35
      14:17, 5 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 37
      NI
      N I K O G A V E C H E G R O B
      32 -8
      15:14, 5 фев 2017
      Никога вече гроб изпяхте си песента начело с маварчето дето е подсъдимо
    • 38
      25
      254687
      8 -27
      16:44, 5 фев 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ан
        анализ на ланския сняг
        29 -4
        19:37, 5 фев 2017
        И аз не им отричам резултатите... Десетилетия си бяхме забравили какво е непочистен от снега град, какво е преливащи контейнери, какво е да вървиш като в тъмница, докато не си попаднал в някоя дупка или шахта без капак, какво е да видиш повече бездомни кучета, отколкото деца по центъра... Данъците си останаха същите, водата е все тъй отвратителна и скъпа - вие си забравихте лъжите обаче, нали изборите минаха... след 2 години пак ще извадите торбата с лъжите, но ''видимите резултати'' ще напомнят дълго за управленската ви импотентност!
    • 39
      Чи
      читател
      10 -16
      00:46, 6 фев 2017
      Голямото плюене в плювалника "Хасково нет" започна... Виж коментара
    • 40
      37
      378495
      11 -11
      08:29, 6 фев 2017
      Много трол, много тъпоумие. Къса е паметта след феодализма. Магическите пръчки са само в приказките. Спрете се най-сетне. Не че някой нормален човек ви вярва, ама замърсявате въздуха. Ха дано, след като си излеете злобата, да оздравеете.
    • 41
      Бо
      Бочко
      2 -1
      15:31, 9 фев 2017
      Мале, мале!Тоя Борисов луд ли е,ей хора,обадете му се, кажете му!Щом в листата е сложил оня селянин от Любимец- Станков свършено е с ГЕРБ Цялата област вече знае какви чудесии свърши, за да наложи ГЕРБ,ама колкото го прави,толкова повече хората им се повръща от ГЕРБ. Край-спука се на ГЕРБ парашута с такива типове. Боже докога такива ще ги тикат във властта. Май гербаджиите са си изпили акъла. А пък може да трябва на Дилянчо. Щото избори без пари Герб не може да спечели. Голям резил предстои. Сега комунягите като го грабнат. Те му знаят всичките кирливи ризи. Особено нашите в Харманли.
    Последни новини