От х:

Днес в x:

Лидерът на младежите в ДПС ги призова да са по-активни в социалните мрежи за изборите

Изображение 1 от 3

    Младежите от ДПС да  са още по-близо до връстниците си и цялото общество  по време на предстоящата кампания за парламентарните избори през март, като влязат в социалните мрежи и бъдат по активни в интернет пространството. Това политическо послание отправи към събралите се на Централния оперативен съвет на ДПС и областните председатели на Младежко ДПС лидерът им Илхан Кючюк.

    Форумът се провежда днес в Хасковските минерални бани с ключови теми :"Политика и публично присъствие" и "Политическа комуникация", както и подготовката за предстоящите парламентарни избори.

    „Ако има нещо от ключово значение за един политик-това е възможността да комуникира. Възможност –във вътрешна, партийна среда, възможност да го прави, както на терен, така и в социалните медии.  За да имаме силна младежка организация, не ни е достатъчно да сме само на терен, в което сме номер 1, нужно ни е силна младежка организация, която да комуникира и в социаните мрежи”, подчерта Кючюк, който е и евродепутат и вецепрезидент на Алианса на либералите и демократите за Европа.  Той поиска от младите в ДПС да заемат в следващите дни до изборите не просто водеща позиция в социалните мрежи, да са първи по общуване в тях.

    И подчерта, че се гордее в тази младежка организация и в ДПС за съществуващия поколенчески диалог.

    По-късно към Младежкия форум се очаква да се присъедини и председателят на Движението Мустафа Карадайъ.

     Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Re
      reader
      37 -3
      17:09, 28 яну 2017
      Като прочетох статията стигнах до заключението, че е най-важното на всяка цена да ви изберат, а какво ще свършите....
    • 2
      12
      123
      24 -3
      18:24, 28 яну 2017
      Много сме зле с писането,като гледам моите аратлици как пишат по турски,нито те,нито аз им се сещам на написаното...Вай,вай...лошо положението!:)))
    • 3
      At
      Atatürk
      36 -8
      18:42, 28 яну 2017
      Фамилията Кючюк подхожда на този политически и духовен дребосък. Не се подлъгвайте по захаросаните приказки на тези малки кариеристи, повярвайте, за тях най-важното е какво мисли лидера, Вие гласоподаватели, не сте важни. Излъгаха Ви за Радев, открит русофил, позволявайки си на места обиди към турската нация.В служебното правителство няма нито един турчин, това е благодарството за вашия вот. Турското малцинство е политически инструмент на Държавна сигурност с техните агенти, с турски имена. Всяка стъпка на кариеристите и предателите се следи, бъдете спокойни, в бъдеще всеки ще бъде съден подобаващо както му се полага.
      Кардешлерим, джанънъз чъксън, адънъз чъкмасън!
    • 4
      Св
      СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ
      17 -9
      21:59, 28 яну 2017
      А 'българската'партия ДОСТ подкрепен от диктатора Ердоган и неговият посланик у нас Сюлейман Гюкче дано да не успеят да влязат на парламента,иначе България ще пострада много и най-вече народа.

      Ние с българските турци се разбираме а с диктатори като Ердоган и Гюкче не се разбираме.
      • Po
        POLITIK
        6 -1
        16:19, 29 яну 2017
        Ние пък българските турци не сме доволни от дпс
    • 5
      Ах
      Ахмед
      8 -1
      08:09, 29 яну 2017
      И за какво да си говорим Илхане? За това,че Местан те направи евродепутат, а ти неблагодарника по поръчка на повелителя ви поде гнусна кампания за отстраняване на депутатите,които го последваха следотсраняването му от партията!
    • 6
      Ах
      Ахмед
      9 -1
      08:16, 29 яну 2017
      Илхане какви либерали сте вие след като строго пазеният ви "естествен"лидер е пионка на Русия и не признава ценностите на евролиберализма! Отговори ми на този въпрос!
    • 7
      Ум
      Умния
      16 -1
      13:03, 29 яну 2017
      Еее тия далии са като шарка! От Кърджали се разпространяват и към вътрешността на страната! Превзеха и Минерални бани и разпродадоха общината на турски граждани! Но българите са си виновни лизачи на гъ...ве !Сега в общината има само няколко красиви българки за обслужване на елита 😃😃Турците през комунизма сееха тютюн, а сега облякоха костюмите и сложиха вретовръзките и управляват българите които станаха метачи по улиците 😃.Голяма част напуснаха курорта и заминаха в чужбина, за да не се подлагат на това унижение 'роб в собствената си родина '!

    Случаен виц

    Последни новини