От х:

Днес в x:

Вижте как се мятат контейнери в Хасково (видео)

Читатели на Haskovo.net сигнализираха за разнасяне на контейнери за смет по супер брутален метод-чрез хвърляне.

Младите дами, които ни изпратиха снимка на нахвърляните боклукчийски кофи на ул. „Епископ Софроний“ и клипче под името“луд шофьор“, разказаха, че са попаднали на шокиращата гледка съвсем случайно. „Шофьорът караше буквално като луд в снежните коловози с кофата, после я захвърли в градинката пред блока. В един момент с моята приятелка дори помислихме, че боклукчийската кофа ще ни уцели.“, разказа Кристина, която е очевидка на гледката, шокирала не само нея и приятелката й, но и още съседите от блока. „Моята приятелка снощи се върна от чужбина и при това, на което станахме свидетели днес по обед остана меко казано в шок“, обясни Кристина.

Мотокарът, който се вижда на клиповете е с надпис „Нелсен Чистота“ . Фирмата е участник в „Титан груп“ .

След като са станали свидетели на грубото мятане на кофите направо в храстите пред входа на блока, на едно от клипчетата се чува как възрастна жена подвиква на шофьора, който отново се връща с поредната кофа: Тъпанар!

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Fu
    funky
    10 -2
    14:45, 25 яну 2017
    Там е нямало никога кофи за смет,толкова близо до входа на блока.Ако ги,
    лятото ще е пълна смрад,човек няма да може да си отвори ни балконска врата,нито прозорец.
  • 2
    Jo
    joro
    15 -1
    14:48, 25 яну 2017
    Тва тоя е пиян,,и дрогиран,,,
  • 3
    Ни
    Николай
    7 -6
    14:53, 25 яну 2017
    Само че улицата не е ”Патриарх Евтимий” ,а ”Епископ Софроний” .Господа журналисти бъдете малко по-точни !
  • 4
    Хм
    хм
    20 0
    14:55, 25 яну 2017
    Акцента не е върху улицата. Не ме интересува коя е улицата, ама тоя не е добре.
  • 5
    Не
    Независим
    18 -16
    15:32, 25 яну 2017
    Хора, образовайте и се информирайте малко повече, не боли.. "Титан груп" загубиха търга за сметосъбиране и сметоизвозване в град Хасково, и имат план-график до 2-3 Февруари да си премахнат контейнерите, защото те са си тяхни. Този бобкат ги трупа просто на леснодостъпно място, където да се натоварят на камион. Не разбирам защото се кахърите толкова за собствеността на "Титан", а не вземете да си измажете къщите..
    • Ха
      хаха
      10 -5
      16:57, 25 яну 2017
      Какво са ти виновни хората на тебе и защо смяташ че са необразовани? Трябваше да залепят по една табела да не се слага боклук вътре защото ще се събират. Или трябваше да обявят на сайтовете че ще има такава операция. Няма що, голяма фирма бедно положение. Накрая хората им са виновни - "образовайте се"!! Бе умнико, ти дето си писал горния коментар, не ти ли се струва че неправилно употребяваш думата "образовайте се"? Да ни информира е работа на фирмата. И къщата ми е измазана, а твоето отношение е обидно и пренебрежително.
  • 6
    Ба
    Батко
    3 -1
    15:48, 25 яну 2017
    В нашия квартал в Офей е същата работа. Кофите са обърнати и аз си мислех, че някой от блока прави мизерии докато не видях това видео.
  • 7
    Пр
    проверено
    10 -2
    16:51, 25 яну 2017
    Минах от там преди малко, няма ги. Прибрали са си ги.Не се чудете, явно ги слагат така за да не могат да слагат боклук хората вътре.
  • 8
    11
    1111
    10 -5
    18:14, 25 яну 2017
    Тези от ТИТАН трябва да отидат на съд за този саботаж.
Последни новини