От х:

Днес в x:

Чакали разкъсали 42-годишния пастир край Узунджово

42-годишният мъж, чийто труп бе открит тази сутрин в корията край хасковското село Узунджово, е бил пастир във ферма за кози край селото. Оборът се намира на около километър от селото към близкото Воден.

Собственикът на фермата Божидар Тенчев разказа, че името на мъжа е Садък. Бил го приютил във фермата от няколко месеца. Човекът бил бездомник от старозагорските села.

„Помагаше тук за козите, добър човек беше, работлив. Снощи е останал сам, другият пастир се е прибрал някъде към 17 часа. По някое време снощи Садък слязъл до чешмата, на около 200-300 метра от обора. какво се е случило там, никой не знае. Може би се е подхлъзнал и паднал. И са го нападнали диви животни, навярно чакали“, разказа Божидар.

Тази сутрин трупът на Садък бе изваден от преспите и откаран в Съдебна медицина.   

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Са
    Сако
    47 -2
    16:38, 21 яну 2017
    Чакал го бил нападнал ?! Чакалите са мършояди а и са прекалено дребни за нападение на човек.Дори не е известно да се движат в глутница! Дори и да са открили следи от чакали това не означава ,че е бил убит от тях, а по-скоро са дошли след смърта на човека. Ако все пак органите на реда и следователите са сигорни, че човекът е бил убит от животни по вероятно това да са били бездомни кучета! За бездомните кучета е по-вероятно да се движат в глутница.Живея в квартал "Овчарски" и там има такава глутница и си е доста страшничко покрай стадион "Младост" . Но това показва колко добре си вършат работата предназначените инстанций , които трябва да се занимават с този проблем. Друг вариант който би могъл да е по-правдоподобен е ако човекът е бил пиян подхлъзнал се и е изспаднал в безсъзнание и е измръзнал в студеното време. Но това не е моя работа да го разбера ,а работа на следователите!
  • 2
    Ха
    Хаджинедко
    10 -25
    19:27, 21 яну 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 3
    Ча
    Чанко
    21 -3
    20:55, 21 яну 2017
    Това животно на снимката е вълк, а не чакал! Какво като е илюстративна? В стаията не става изобщо въпрос за вълци!
Последни новини