От х:

Днес в x:

Дърво рухна под тежестта на снега и затисна три коли на “Булаир”

    Дърво рухна под тежестта на мокрия сняг и затисна под себе си три автомобила на ул. “Булаир” в Хасково тази сутрин.

    Под клоните останаха ауди, затрупано и от навалелия през нощта сняг, джип “Тойота”. Зад аудито имаше още една затисната кола, но от снежната покривка тя почти не се виждаше.

    До рухналия ствол има още едно дърво, опасно наклонено от тежкия сняг и готово да падне. На място пристигна екип на пожарната. Видимо джипът бе най-малко пострадал и нямаше сериозни поражения. За останалите затрупани под клоните автомобили все още няма яснота.

    Очаквайте още подробности от снежното бедствие днес в Хасково.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Ди
      Динко
      20 -13
      10:00, 18 яну 2017
      Къде е кметът на Хасково бе хора? Защо не го виждаме на улицата,пък си стой на топличко на кабинета.Хей хора,да не забравим този кабинет е наш,ние си го избираме.

      Защо не са почистени улиците навсякъде е заледен и отгоре заваля сняг?Кварталите са пълни с боклуци контейнерите са пълни



      • Ба
        бат Иван
        18 -5
        10:48, 18 яну 2017
        Кмета е на работа от 5 часа сутринта. А екипите не са почивали. Аз чистя от снощи и Динко ела да чистиш ти да видиш нагли спирания на коли. Писна ми от такивака като теб. Беливанов и Консулов ми звънят повече от жена ми. Кво искаш ?
      • Хм
        хм
        11 0
        11:21, 18 яну 2017
        Какво очаквате от кмета чисто физически, не разбирам... да рине сняг пред общината или да кара сметоизвозващия камион?!
    • 2
      Ва
      Ваня
      29 -11
      10:08, 18 яну 2017
      В Хасково е истинска прекрасна зима, мисля че е малко преувеличено да я наричаме "бедствие". Струва ми се напълно излишно, вместо да се радваме на обилния снеговалеж и да осъзнаваме, че това е природа, да ни се насаждат мисли колко е страшно навън. :)
    • 3
      Ан
      Антон Иванов
      8 -2
      10:17, 18 яну 2017
      Ако знаете колко топло е в Симитли....
    • 4
      Ни
      НикМик
      20 -3
      10:31, 18 яну 2017
      Остарял си ако от снега правиш драма, а не човек :-) И за падналите дървета ви е виновен кмета. Трябваше нощем да обикалят да отърсват клоните. При такъв обилен снеговалеж няма как всичко и навсякъде да ви е почистено. Никога не се е случвало. Зима е!
    • 5
      Жа
      Жак
      17 -8
      10:31, 18 яну 2017
      Градът се чисти. Всичко изчистебо обаче след 30 мин пак има натрупан сняг. Аз не очаквам да влезнат да измистят преб блока ми... Не бъдете глупави и вие да чакате. Бъдете хора и проявете разбиране. Зимате е тежка. Такава зима не са виждали възрастните от десетилетия. Не малко сняг падна. Много е лесно в къши на топло да се мрънка ило пред компа в офиса, а тези с снегорините и лопатите навънка кучета ги яли защото Вие плащате данъци... Ами не е така. Бъдете по-благоклонни и разумни. Срещу природата не се върви.
    • 6
      Iy
      IYI
      7 -6
      11:05, 18 яну 2017
      Прав е Динко, в кварталите не е почистено от първият сняг, този е трети поред, боклука не се извозва.... Стига сте говорили, че чистите...Може да сте станали в пет часа и да си стоите на топло, но градът не е чистен от сняг.... И не трупа толкова, че за половин час да направи преспи, аз в 8 00 изчистих тротоара пред къщи, сега има 5 см сняг...
      • Пак ще излезеш да чистиш, вали, какво да направим. Хората, които се занимават с почистването са много уморени. Стига сте мрънкали, излезте и ПАК си изчистете пред къщата! Може ли такова нещо - само простотии по форумите! Спрете да пишете, излезте да се погрижите пред вашия вход да е чисто и с това ще помогнете на другите и на себе си.
    • 7
      Ma
      marin stoev
      2 -1
      11:36, 18 яну 2017
      Вярно е че е много снега. Ама защо вчера сутринта беше почистено? Значи може! Чисто и просто трябваше да се хвърли сол, луга и т.н., на тези места където е стръмно и готово! Пак щеше да е трудно, но нямаше да има закъсали! И все пак има виновни, да не се оправдават!
    • 8
      Со
      софиянец
      1 -1
      12:36, 18 яну 2017
      динко иди си на село като те гледам какъвси обитак женати се стряска като се събуди
    Последни новини