От х:

Днес в x:

Стоичков увисна с 200 бона в Харманли. Германци купуват “Хасково”. Преглед на печата

Братът на Христо Стоичков – Цанко, не може да си вземе 200 000 лева от свой съдружник, с когото стопанисвали комплекс "Мания" в центъра на Харманли, информира в днешния си брой "Хасковска Марица". Цанко се отказал от участие в начинанието, а ортакът му Красимир Николов трябвало да му изплати дела – 200 бона. Понеже работата се проточила, наложило се Камата да се намеси, ползвайки връзките си тук. Изплащането на борча се отложило за края на март.

Цяла година търсят собственика на Марица, пише в другия водещ материал на първа страница изданието. Институциите не могат да се разберат чия собственост са извънградските зони на реката. 1 милиард евро може да даде Брюксел в края на месеца за почистването на затлаченото корито. По темата вестникът отделя цяла страница.

Бейби бум в Хасково, четем още на първа страница. 18 бебета проплакали за три дни в АГО, от началото на годината те са цели 50. Голямата снимка на първа страница илюстрира как у нас мерят новородените – на кантар, с който се тегли салам.

Драганов и Нитова пак замове на Станчев, четем за заседание на бюрото на местните червени.

Закопчаха сериен изнасилвач, акцентира на криминалната страница изданието. 40-годишният Фатик Диврикли изнасилил три жени и пробвал да насили четвърта в Белгия, Търсен е от Интерпол.

Палят техника на бизнесмен, акцентира на 5 страница вестникът. Полицията разследва умишлен палеж на един камион и два трактора на фирма "Гнайс" в кариера край Ивайловград. Изданието цитира и собственика – Петко Огнянов, който твърди, че не дължи пари и никого не подозира.

Германци купуват "Хасково", съобщава в заглавие над главата "Новинар юг". Според изданието немска фирма иска да купи акции на футболния клуб. Името на единия собственик е Селим Яшар.

Министерски e-mail отсвирва ЗММ, акцентира в другото водещо заглавие на първа страница вестникът. Министерството на икономиката искало от хасковските фирми всеки ден да пращат имейли за загубите си, но от три дни никой не чете информацията им.

Всеки 10-и в Стамболово с нов личен лекар, четем още в броя. 4385 в областта са сменили джипито си до края на декември.

Арестуваха турчин за изнасилване в Белгия, отбелязва челно на криминалната страница вестникът.

Разкопките почват да ме уморяват, признава в интервю пред изданието археологът проф. Никола Овчаров. Той бе в Хасково преди два дни, за да рекламира книгата си.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини