От х:

Днес в x:

26 °C

Стоичков увисна с 200 бона в Харманли. Германци купуват “Хасково”. Преглед на печата

Братът на Христо Стоичков – Цанко, не може да си вземе 200 000 лева от свой съдружник, с когото стопанисвали комплекс "Мания" в центъра на Харманли, информира в днешния си брой "Хасковска Марица". Цанко се отказал от участие в начинанието, а ортакът му Красимир Николов трябвало да му изплати дела – 200 бона. Понеже работата се проточила, наложило се Камата да се намеси, ползвайки връзките си тук. Изплащането на борча се отложило за края на март.

Цяла година търсят собственика на Марица, пише в другия водещ материал на първа страница изданието. Институциите не могат да се разберат чия собственост са извънградските зони на реката. 1 милиард евро може да даде Брюксел в края на месеца за почистването на затлаченото корито. По темата вестникът отделя цяла страница.

Бейби бум в Хасково, четем още на първа страница. 18 бебета проплакали за три дни в АГО, от началото на годината те са цели 50. Голямата снимка на първа страница илюстрира как у нас мерят новородените – на кантар, с който се тегли салам.

Драганов и Нитова пак замове на Станчев, четем за заседание на бюрото на местните червени.

Закопчаха сериен изнасилвач, акцентира на криминалната страница изданието. 40-годишният Фатик Диврикли изнасилил три жени и пробвал да насили четвърта в Белгия, Търсен е от Интерпол.

Палят техника на бизнесмен, акцентира на 5 страница вестникът. Полицията разследва умишлен палеж на един камион и два трактора на фирма "Гнайс" в кариера край Ивайловград. Изданието цитира и собственика – Петко Огнянов, който твърди, че не дължи пари и никого не подозира.

Германци купуват "Хасково", съобщава в заглавие над главата "Новинар юг". Според изданието немска фирма иска да купи акции на футболния клуб. Името на единия собственик е Селим Яшар.

Министерски e-mail отсвирва ЗММ, акцентира в другото водещо заглавие на първа страница вестникът. Министерството на икономиката искало от хасковските фирми всеки ден да пращат имейли за загубите си, но от три дни никой не чете информацията им.

Всеки 10-и в Стамболово с нов личен лекар, четем още в броя. 4385 в областта са сменили джипито си до края на декември.

Арестуваха турчин за изнасилване в Белгия, отбелязва челно на криминалната страница вестникът.

Разкопките почват да ме уморяват, признава в интервю пред изданието археологът проф. Никола Овчаров. Той бе в Хасково преди два дни, за да рекламира книгата си.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 14.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Проявете повече гъвкавост и разбиране в отношенията с партньора ви и ще ви бъде по-лесно да осъществите намеренията си. Правете по-често компромиси, за да запазите атмосферата приятна за всички. На работното място делата ви ще се развиват според очакванията и изненади не се предвиждат. Предстои ви пътуване, погрижете се за подробностите.
14 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
По финансови или по други причини може да се осуети желано пътуване, но то няма да промени отношението ви към околните. В замяна на това късметът ви ще проработи в друга посока и ще получите придобивки, които ще повишат духа ви. Добрите ви идеи се нуждаят от подходящ екип, с който да ги реализирате.
14 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Потърсете причините за безпорядъка наоколо и в самите себе си. Поведението ви не винаги съответства на високите ви изисквания, не мислите ли. Подобрете организацията си на работа и потърсете нови форми за изява на уменията си, промяна ще се отрази благотворно върху финансите ви.
14 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще бъдете в стихията си. Чувствате се свежи и изпълнени с енергия за работа. Това ще подейства заразително и на околните, те ще черпят от вашето слънчево настроение. В края на деня помислете как да зарадвате семейството си.
14 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Направете необходимото странични занимания да не ви отдалечават от работата ви и да ви отнемат от времето. Ще останете удовлетворени от своя постъпка, която ще бъде в интерес и на ваши колеги. Очаквате прекалено много от определено събитие, но е възможно да останете разочаровани.
14 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Наясно сте със собствените си възможности и нищо не може да ви изненада. Увереността ви помага да се справите по-леко с възникващите затруднения и да постигате намеренията си. Радостни вести ще повишат настроението ви, ще ви потопят в атмосфера на сбъднати мечти и желания.
14 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Делова среща ще ви помогне да стигнете бързо до решения, свързани с бизнеса ви. Ще получите подкрепа и ще дадете ход на смелите си идеи. Няма да съжалявате, но трябва да покажете активност и умение да поемате рискове. Перспективите са добри, действайте. Вечерта се съберете с приятели и разпускайте.
14 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможни са технически пречки или зле организирани действия да възпрепятстват работата ви днес. Но ще се справите с трудностите и ще продължите, подготвени сте за всякакви ситуации. Вълнения, породени от нечие специално отношение към вас ще ви направят по-добри и ще повишат активността ви.
14 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
14 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Приятел ще ви предложи помощта си. Приемете я, за ваше добро е. Не бъдете високомерни и в случай на нужда потърсете компетентна оценка. Ще бъдете обзети от силни чувства към човек, който нехае за тях. А в същото време не забелязвате интереса на друг, истински влюбен във вас човек.
14 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Желанията ви днес ще се сбъдват. Паричните ви нужди ще бъдат задоволени, а романтични вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, имащи отношение към бъдещето ви, ще ви се прояснят, и уверени в него, ще направите деня си красив. Позитивизма ви ще обгърне и други, трасирайки пътя на доброто.
14 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Готовността ви да се включите в обща задача ще ви изправи пред трудности, които ще се отразят по различен начин на ентусиазма ви. Добре помислете, най-вече за себе си и чак след това вземете решение. Оставащите дни до началото на очаквано събитие използвайте за подготовка и достойно представяне, защото няма съмнение, че ще бъде такова.
14 юли 2020
Последни новини