От х:

Днес в x:

Почистиха снега пред входовете на училищата в община Хасково

Осигурен е достъп до всички училища в община Хасково, съобщиха от кметството. Изчистен е снега до входовете на сградите. Много от директорите се възползваха от предложената от общината техника за почистването на снега. Стръмните улици около училищата са опесъчени.

Продължава почистването на шахтите, които да поемат водата от топенето на снега и от евентуалните валежи от дъжд. Дежурни екипи почистваха решетките и през нощта.

Работи се за извозването на купчини сняг от паркинги и пешеходни зони.

Община Хасково има необходимите количества сол и пясък, с които да се реагира при следващи валежи от сняг и заледявания на улиците.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ив
    Иван от кв Изгрев
    8 -1
    15:32, 14 яну 2017
    Хубаво, че сте изчистили около училищата. Децата от кв Изгрев, които учат в ОУ "Хр. Смирненски" трябва да преплуват водата до акумулаторите /до релсите за цигарената /, за да отидат с мокри крака и цял ден така да са в училище. Освен това по-нагоре има шахта, от която винаги извира мръсотия, както и да скачаш не може да не се намокриш и да лепнеш нещо от това на обувките, а след това и в училище. Всички са запознати с тези проблеми, но на кой му пука. А всички деца от този квартал са ученици в ОУ "Хр. Смирненски". Те не избират друго училище, това е кварталното за тях.
  • 2
    Пи
    Питане
    11 -2
    16:20, 14 яну 2017
    А бизнесменката с паркингите и синята зона платили си за разчистването на терените или отново ползва безплатно общински услуги и техника! Не стига,че превзе паркингите в целия град при много изгодни условия за 10 години напред и като единствен участник на търга. Не е ли малко странно, как друг няма желание да се развива в тази посока! Кога най-после ще яразследвата тази госпожа, заедно с далаверите, които върти! Не се доверявайте на "честната" и селска физиономия и сладникавите приказки колко много се труди все за благото на хората. ЛЪЖА ГОЛЯМА!
Последни новини