От х:

Днес в x:

Проститутки в Текето. Обвиниха кмета Иванов за подкуп. Преглед на печата

Проститутки в Текето, обявява в голямо заглавие над главата днешният брой на "Хасковска Марица". 3000 алевити обвиниха депутата Рамадан Аталай, че води леки жени в свещеното място, не го искат в листата. По информация на изданието недоволните готвели делегация до Ахмед Доган.

Болни лежат на студа в Нервно отделение, акцентира в заглавие на първа страница вестникът. Отделението е свързано с централното парно на хасковската болница, но старата дограма изпускала топлината навън. На пациентите разрешавали да включват електрически печки само за около половин час с мотива, че инсталацията няма да издържи натоварването.

Обвиниха кмета за подкуп, парите са за избори, но са върнати, анонсира на първа страница изданието. Темата за повдигнатото обвинение срещу градоначалника на Хасково е разработена на цяла страница.

Строеж на "В. Левски" заприщва пътя към блок 2 години, акцентира още вестникът. Става дума за обект на ъгъла на ул. "Дунав" и "В. Левски", който вече е завършен, но подходът към блока все още представлява тунел, пълен с боклуци и затворен с мрежи.

Измръзнахме заради вечната дружба, твърди в материал на 9 страница бившият министър и вицепремиер Александър Божков. Материалът е остро насочен срещу президента Георги Първанов. Атака срещу властта продължава на следващата страница, където е публикуван материал със заглавие "Пречупената петолъчка на лицемерието", посветена на проблема с руския газ и лакейското поведение на българските политици.

Обвиниха кмета Иванов за подкуп, гласи заглавието над главата на "Новинар юг". Изданието също отделя почти цялата криминална страница на темата.

250 климатика слагат в забавачките, четем още на първа страница в броя. Община Хасково ще обяви обществена поръчка за доставка на климатици за всичките 35 детски градини.

ГЗ ликвидира 10 метрова висулка, пише още на първа страница, Материалът е илюстриран със снимки, на които се вижда огромната ледена висулка на блок в кв. "Орфей".

Издателят ми се оказа измамник, твърди в интервю за вестника Стефан Цирков, автора на книга за чалгата. Той обвинява издателя на вестник "Папарак" Алекс Стоилов в измама – че не му е платил нито стотинка, а освен това бил подменил част от текста му в книгата.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини