От х:

Днес в x:

Няма да има криза с боклука на Хасково, нова фирма поема извозването от януари

Криза със сметосъбирането в Хасково няма да има. В това е уверила новата фирма, която поема чистенето на боклука след обществената поръчка и последвалото обжалване в съда на единият от кандидатите за работата.

Консорциумът “Чистота Хасково” обжалва резултата от обществената поръчка пред Комисията за защита от конкуренцията и ВАС. Изходът обаче е в полза на спечелилото дружество “Грийн партнърс”, което печели договора на стойност за 15.5 млн. лв. и ще чисти през следващите пет години.

Между новата и досегашната фирма, която се грижеше за прибирането на сметта, е направен приемно -предавателен график за изнасяне на контейнерите и поставянето на новите. Той започва да действа през другата седмица, за да не остане луфт и градът да е мръсен, коментираха от общината. “Грийн партнърс” започва да изпълнява изцяло ангажиментите си от януари догодина.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Лю
    Любопитен
    4 0
    14:23, 17 дек 2016
    Моля журналистите дайте повече информация за това кой стои зад тази фирма, защото на обикновенните граждани това име нищо не им говори. Все пак плащаме не малка сума за такса смет, така че дайте конкретни имена. Близки до стария кмет, Тенчо Лилянов, Величко Минев, Кънчо маймуната?
  • 2
    14
    142681
    2 0
    05:19, 18 дек 2016
    Човешкият боклук е много, особено когато е и на управленски позиции. Пък не го и пенсионират, както е по закон. Случая с Наска от общежитието е публично известен и предизвиква възмущението на хората.
Последни новини