От х:

Днес в x:

Правят конкурс за картички и пожелания „Коледна магия“ в Музея

Конкурс за коледна картичка и оригинално пожелание „Коледна магия" организират от Регионалния исторически музей в Хасково по случай наближаващите коледни и новогодишни празници.

Пожеланието и картичката могат да бъдат отправени към мама, татко, баба, дядо, приятел, непознат или към организаторите на конкурса. Важното е да е искрено и оригинално, написано и направено от сърце!, казаха от Музея.

Конкурсът е индивидуален, като груповите творби няма да бъдат класирани за награди. Творбите ще бъдат разпределени в 4 възрастови групи - деца до 6 години, от 7 до 10 години, от 11 до 15 години и последната е от 16 до 19 години.

Победителите ще бъдат обявени на 13 декември 2016 г. Връчването на наградите ще се състои на 15 декември от 15 часа в Лекционната зала на РИМ-Хасково. Крайният срок за участие в конкурса е 12 декември.

Участниците могат да предадат своите коледни пожелания и картички на информация в РИМ-Хасково (пл.Свобода № 19). Необходимо е обаче да се посочи име, възраст,клас, училище и телефон за контакти.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини