От х:

Днес в x:

3-метрова ограда с бодлива тел ще опасва бежанския лагер в Харманли

Изображение 1 от 2

    3-метрова ограда с бодлива тел накрая ще обиколи бежанския лагер в Харманли. 300 работници има и днес на местата около центъра, на които беше засечено, че няма ограждащо съоръжение и беше разпоредено да започне строежа на такова. Крайният срок-четвъртък за приключването на работата остава непроменен и оградата ще бъде завършена преди края на седмицата. За това уверение е получил от изпълнителя тази сутрин областният управител на Хасково Станислав Дечев, който ежедневно инспектира ремонтите на място.

    Сред размирната минала седмица там, от центъра в Харманли ще бъдат изведени всички агресивни мигранти. Те ще бъдат настанени в центровете от затворен тип. В един от тях, този в Любимец. На място вече са доставени част от общо 50-те фургона, в които ще бъдат преместени 400 афганистанци. Очаква се в най-кратки срокове това разпределение да се случи, а в харманлийския център да останат предимно сирийски бежанци и семейства. 

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Въ
      Вън
      4 0
      14:21, 28 ное 2016
      Каква полза, те вече са тук и си правят каквото искат, като ги разселят тия навлеци по границата ги улесняват още повече, защото там няма да има контрол и протести. Изгонете ги кой откъдето е дошул. ВЪН ЧУЖДИТЕ НАТРАПНИЦИ!
    Последни новини