От х:

Днес в x:

Пиян митничар рани гадже. Преглед на печата

Почерпеният митничар Тодор Д. се блъснал с фолксвагена си на свиленградската улица "Стефан Стамболов", а при инцидента е пострадала 20-годишната му приятелка, информира в днешния си брой "Новинар юг". Кръвната проба на 34-годишния митничар показала 1.3 промила алкохол. Катастрофата е станала в малките часове на 23 декември, уточнява изданието.

Пускат отново мотриса за Гърция, акцентира във водещо заглавие на първа страница "Новинар юг". Жп линията през Капитан Петко войвода-Орменион може да бъде възстановена след едногодишно прекъсване.

Женско царство по Коледа в Димитровград, четем още на първа страница в броя. 4 бебета са проплакали в тамошното родилно отделение, и четирите са момичета, пише вестникът. Бебето, родено на Рождество в Хасково пък е момче, информира в друг материал на втора страница изданието.

Заделят 2 млн. лв. за новия музей, акцентира още вестникът. Новата шефка на "Булгартабак" Корнелия Нинова обещала на община Хасково стария тютюнев склад на бул. "България", който ще подслони местния Лувър, допълва вестникът.

Без пострадали от бомбички и натровени с алкохол по Коледа, четем още на страницата. Информацията е от хасковската и димитровградската Бърза помощ.

Млад шофьор се закла в мантинела, съобщава във водещ материал на криминалната страница "Новинар юг". Става дума за 19-годишния Красимир Иванов, който намери смъртта си на пътя Димитровград-Хасково в 3.30 часа сутринта на Рождество.

Опел сече дърво, снаха и свекърва потрошени, четем още на страницата за катастрофата в петъчния следобед на пътя за Минерални бани.

Алъш-веришът на битака – тройно по-слаб по празниците, пише изданието. Оборотът на димитровградския пазар свит тройно, търговците винят световната икономическа криза.

30 лева таксито от Хасково до Димитровград по Нова година, информира още изданието. Прогнозите са на самите таксиметрови шофьори. Миналата година курсът излизал двайсетачка.

"Любимец" влезе във "Футболист на годината", акцентира вестникът на спортната страница. Играещият треньор и капитан на любимчани Ивайло Петев е 16-и в списъка с две точки, уточнява изданието.

8 причини да ги отсвирим. Така е озаглавен обширен коментар за хасковските народни избраници на 6 и 7 страница в броя. Осемте причини всъщност са самите депутати от региона, осем на брой.

Местят Делфи в Хасково, акцентира на забавната 12 страница вестникът. Домакинството на Хасково за третия форум на младите таланти от цял свят, вече е решено и не подлежи на съмнение, пише изданието. Провеждането на делфийските игри ще съвпадне с тържествата на града през септември, четем в материала.
Днес другият регионален всекидневник - "Хасковска Марица", не излиза.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини