От х:

Днес в x:

Мария Банева блъсна автобус с джипа си. Преглед на печата

Майката на един от най-богатите българи – шефът на АКБ Форес Николай Банев, блъсна с джипа си автобус на разклона за Въгларово, информира в заглавие над главата си днешният брой на "Хасковска Марица". Мария Банева решила, че има предимство и нацелила автобуса. Полицаите установили, че книжката на 68-годишната жена е с изтекъл срок.
След запитване от "Хасковска Марица" от полицията са потвърдили за инцидента. Остава обаче въпросът защо не са го съобщили официално.
Отговорът е известен на всички. В банановите държави се прави така. Прегрешенията на недосегаемите не се съобщават.

Д-р Тончев заряза пациент с рак, пише в челен материал на първа страница изданието. Оперираният Дамян Лимончев бил настанен не в реанимация, както е навсякъде по света, а в обикновена болнична стая. Бил оставен и без надзор. Освен това забранили и на дъщеря му да остане в стаята и да се грижи за него.

Хирургичният блок става мол, информира още изданието. Новината бе съобщена вчера на последния за годината брифинг на кмета Георги Иванов.Двама потенциални инвеститори вече са оглеждали сградата.

Съкращения в Неохим, съобщава още на страницата вестникът. Очаква се без работа да останат 120-150 души от торовия гигант. Причината е в световната криза и намаляването на поръчките.

Назря времето заможните хасковлии да инвестират в спорта, казва в интервю за вестника Мъри Стоилов, който вчера пристигнал в родния си град.

Детектор на лъжата в театъра, пише на забавната 16 страница в броя. Става дума за новия спектакъл на директора на театъра Боил Банов, чиято премиера се очаква през февруари догодина.

Шофьорка уби приятелката си, информира в заглавие над главата "Новинар юг". 20-годишната Хайрие Ибрям размаза голфа си в къща, приятелката й Юмюргюл почина 5 часа след катастрофата.

Болницата става мол, акцентира още на първа страница изданието.

Общински съветници обрани по време на мач, четем още на страницата. Албен Манджуков и Красен Ангелов открили джобовете си изпразнени в съблекалнята след снощния благотворителен мач между общинските съветници и служители в администрацията. Мачлето завърши 5:4 в полза на местния парламент.

Жена на социални помощи брои 700 евро до Мадрид, информира още изданието. Тя обяснила, че билетът до испанската столица е платен от сина й, но не могла да го докаже. Според социалните пък щом децата на социално слабите могат да им платят скъпа екскурзия, нищо не пречи да им поемат и отоплението през зимата, защо трябва да го прави държавата?

Полякиня иска вибратор в ареста, четем на криминалната страница. Закопчаната за трафик на хероин Ивона Зайонц вдигнала скандал в свиленградския арест, че са и взели изкуствения пенис при задържането.

Вдигат шестетажен паркинг в Хасково с испански пари, четем още в броя. Става дума за терена до 21 век, където ще се издига закрит паркинг за 600 автомобила. По думите на кмета инвеститор е испанска компания.

Баща и син в десетката за спортист на Хасково, пише за вчерашната церемония по обявяването на първенците в анкетата вестникът. Очаквано първи при мъжете е Григор Димитров, а баща му бе отличен за треньор на годината.

Хасковка сурвачка за малко в "Гинес", акцентира на забавната 12 страница изданието. Коледният символ на децата от Младежкия дом в Хасково на 60 сантиметра от 7-метровия рекорд на врачани, вписан в книгата на рекордите.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини