От х:

Днес в x:

Искат постоянен арест за пожарникаря, задържан с наркотици

Искане за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ за пожарникаря Ангел Нончев внася днес в Хасковския окръжен съд прокуратурата. Огнеборецът е арестуван при спецакция на полицията през уикенда в момент на продажба на общо 100 грама наркотици – марихуана и амфетамин, обявиха от държавното обвинение. 40-годишният пожарникар от стамболовската служба бе задържан с прокурорско постановление за 72 часа, а срокът изтича днес.

Haskovo.net  

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

  • 1
    Пъ
    Първи
    15 -7
    08:06, 2 ное 2016
    В почти всяка новина имате грешки,или са правописни или смислови,а тука чак сте прекръстили човека.Казва се Ангел Нончев.Така ги пишете тези новини,много е важно на колко години е и в коя служба работи.Ами малко се научете да пишете по-добре,то четеш и се дразниш и не взимайте отношение към новините,те трябва да се отразяват обективно без да се насажда мнение.Надявам се да си вземете поука.Приятен ден!
  • 2
    Мл
    Младен
    6 -7
    08:25, 2 ное 2016
    Абе "Първи", я вземи си сложи очила ама с най - големият диоптър. Ясно в статията пише : Ангел Нончев.
    • Пъ
      Първи
      12 -2
      08:44, 2 ное 2016
      След моят коментар е поправено името,беше написано Антон Нончев,зрението ми е перфектно
    • Да
      Да
      3 -3
      08:45, 2 ное 2016
      Може да е имало поправка след забележката,честа се случва. Не е нужно веднага да изписвате диоптър.
  • 3
    Ос
    Осведомен
    17 -8
    09:06, 2 ное 2016
    Защо Хасково.нет лъже че пожарникаря е задържан с наркотици. Наркотиците са били в неговия криминално проявен спътник и това е потвърдено от следствието. Когато в него,в колата му и в дома му няма наркотици а се пишат явни лъжи в заглавието на статията е ясно че става въпрос за поръчков предизборен журналистически материал.Какъв голям "удар" на хасковската полиция-заловен е човек от системата на МВР. Очевадно е че преди избори всячески се опитва да се вдигне рейтинга на полицията/властта/.А ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ КЪДЕ СТЕ ГОСПОДА ПОЛИЦАЙ??
    НАРКОДИЛЪРИТЕ И НАРКОБОСОВЕТЕ ТРОВЯТ ДЕЦАТА НИ НЕ САМО ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ??
  • 4
    Де
    Дейзи
    6 -3
    11:11, 2 ное 2016
    А като е толкова невинен, какво е правел държавен служител с криминално лице и то в една кола, и наркотици намерени у спътника му. Вместо служители на МВР да са пример за обществото, те по всякакъв начин се гаврят с тази престижна професия. Както бях чела за същия пожарникар да обяснява на децата каква е професията и какво прави един пожарникар. Не може да обясняваш колко е хубаво да си пожарникар и в другия момент да се занимаваш с толкова мръсни и долни неща.
  • 5
    Мл
    Младен
    6 -3
    12:09, 2 ное 2016
    Щом не е намерен наркотик в Нончев значи току що го е продал на криминалното проявено лице, ха, ха - толкова е просто!
  • 6
    Из
    излагане
    2 -1
    13:42, 2 ное 2016
    Ангеле то бива да си гладен и алчен за пари , ама чак пък толкова .
  • 7
    Ос
    Осведомен
    2 -1
    15:11, 2 ное 2016
    Закъснявате с новините!!!!! Ангел вече е освободен!!!
    Дано на всички вече стана ясно че това е един поречков ПРЕДИЗБОРЕН ПИАР !!
  • 8
    Ас
    Асен
    1 -1
    15:21, 2 ное 2016
    Абе будали тоя криминално проявен с Ангел Нончев е бил Емилиян Стамов по известен като Мамбето и най вероятно Мамбето е вземал напред стока а като е дошло време да плаща е нагласил Ангелчо щото той е гладен и невеж , а сега държавен служител продава наркотици най малко 10 години да му дадат и да върне всички заплати на държавата
  • 9
    Ба
    Балканец
    2 0
    15:29, 2 ное 2016
    Мамбето, от около 15 г. продава, малкото му измекярче, дано сега го яде. Но не ми се вярва, пак ще се оправи по някакъв начин.
Последни новини