От х:

Днес в x:

Хасковлии: В цялата страна се шофира безумно като тук

Почти две трети, 57.2 процента от гласувалите досега в анкетата на Haskovo.net 469 души - „Къде се шофира и паркира най-безумно“, са отговорили, че навсякъде в страната е така. Този отговор са предпочели 268 читатели. Близо една трета пък, 27.5 процента или 129 читатели са на мнение, че най-безумно се шофира в Хасково.

12.6 на сто, 59 читатели, са посочили столицата като фаворит по инфарктно шофиране. 13 читатели, едва 2.8 процента са отговорили, че Пловдив е градът с най-безумни шофьори.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Шо
    Шофьор
    12 0
    08:11, 4 окт 2016
    Пропуснали сте да добавите Кърджали - по-скоро там са най-безумните шофьори ;)
  • 2
    Кк
    КК
    8 -2
    08:25, 4 окт 2016
    Имам едно питане! Ръководството и симпатизантите на ГЕРБ да не са на гости в Симитли, че изобщо не коментират изборните резултати в двете хасковски села?
  • 3
    Сп
    Специалитети
    1 -1
    12:07, 4 окт 2016
    Така е, но тук си имаме някои специалитети в шофирането, като игнориране на мигачите, като вид сигнализация или каране "по стъргалото" с минимална скорост, свиркане и махане на познати и приятели. Също отпущане с приятен разговор по телефона, докато караш, не съвсем хасковско, но често явление. Има и още, но тези ми се струват най-характерни.
    • Ив
      иван
      1 -1
      12:38, 4 окт 2016
      да поне 80% използват мигачите само от време на време :) ... "по стъргалото" - това много ми хареса, характерно е изключително бавното изнасяне по кръстовищата и каране с минимална скорост :) да много характерни са и разговорите с приятели през прозореца на възможно най- тясното място на улицата така че други да не могат да минават, сватбарското свиркане каго видиш познат също е интересен феномен :) Имам чувсто че никой не си спомня и правилото за дясно стоящия на нерегулируемо кръстовище - много пъти съм ставал свидетел как виновния напада водача на автомобила с предимства, че го е засякъл, защото той бил на "по-главен път" и таково нещо като дясно стоящ нямало :)
  • 4
    11
    1111
    1 0
    12:52, 4 окт 2016
    Само за успокоение ще Ви кажа,че и в Ню Йорк да идете,положението е същото трагично...Може би в Германия и някои нейни съседки се шофира нормално!
Последни новини