От х:

Днес в x:

Ген.Радев: Няма да се примирим с лошото състояние на здравеопазването и образованието

Изображение 1 от 2

    Кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, се срещна с граждани от Свищов, съобщиха от пресцентъра на БСП.

    "От тук започва свободата, гражданската администрация, духовността и просветата на България. Трябва да сме горди, че има такова място и се пазят традициите“, коментира той. По неговите думи сме длъжни славната история не само да я пазим, но и да я развиваме.

    „Тук сме, за да мислим, говорим и действаме за бъдещето на нашите деца. Няма да се примирим с лошото състояние на здравеопазването и на вашата общинска болница. Образованието ни деградира и се закриват училища“, посочи той. Ген. Радев. Той подчерта, че ще работи за открита президентска институция, която да обединява хората, да търси истината и да поставя категорични позиции, защитаващи интересите на българските граждани.

    „Единственият коректив на сегашното статукво сме ние с Илияна Йотова. Ще работим за това да се гордеем с външната си политика, а не да се срамуваме от нея“, каза още ген. Радев. Той подчерта, че по време на пътуванията си зад граница ще се старае да кани бизнес делегации с него, за да се създадат възможности за инвестиции в България и подобряване на икономиката

    По време на среща с граждани от Свищов десетки жени от различни поколения изненадаха ген. Радев и го обсипаха с цветя, като му обещаха, че ще работят за това той да бъде следващият президент на България.

    „Свищов е град на 100-те първи символа на духовност. Ние постигнахме промяна, пожелавам Ви да я продължите“, заяви Любомир Чавдаров, председател на общинската организация на БСП в Свищов.

     

    Източник: http://www.24chasa.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ст
      ставри калинов
      1 0
      16:27, 23 сеп 2016
      Хайде пак големи лафове като за пред глупаци
    Последни новини