От х:

Днес в x:

Шофьор зад решетките за 50 лв подкуп на полицай

54-годишен мъж от Маджарово отиде в ареста за денонощие след опит да подкупи полицай.

Той пътувал с леката си кола ”Форд”, когато е спрян в района на минералбанското село Долно Брястово за рутинна полицейска проверка.

При огледа на документите му проверяващият младши полицейски инспектор Андон Димитров е засякъл, че е изтекла задължителната застраховка „Гражданска отговорност” на автомобила.

Служителят тръгнал да съставя акт за административно нарушение. За да осуети съставянето на документа, неизрядният шофьор предложил подкуп от 50 лв на мл.инсп. Андонов. Вместо врътката обаче да му свърши работа, той е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Андон Димитров още преди 7 години се прочу като „честния полицай“ и като добър пример за служител в МВР дори беше награден от Цветан Цветанов-вътрешен министър тогава и обявен за „Полицай на годината“ през 2009 година.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Фе
    фен на Андон
    18 -3
    15:30, 17 сеп 2016
    пълен бокук :)
    • Хи
      хихо
      0 0
      20:21, 17 сеп 2016
      Кой? Фенът или Андон?!
  • 2
    Шо
    шофьор
    4 0
    21:25, 17 сеп 2016
    рядко има награден по заслуги, все разни натегачи и протежета все...
  • 3
    Ди
    Димитров
    17 -1
    22:04, 17 сеп 2016
    Полицаят е искал повече пари, затова е арестувал сиромаха. Много се оядоха тези ченгета. Защо като е толкова съвестен полицая не глобява известните бизнесмени и крими герои в града когато нарушават закона, а все обикновенните хора страдат? Защо Хасково Нет не направите един форум където гражданите да могат да качват снимки на нарушители да се види кой нарушава закона? Или тогава ще стане много неудобно да гледаме как управниците, бизнесмените и престъпниците не спазват закона? И " честните полицаии" си затварят очите.
Последни новини