От х:

Днес в x:

Кметът подари колела на деца с увреждания

Изображение 1 от 4

    Кметът Добри Беливанов подари велосипади на децата и младежите сувреждания, които обитават Центъра за настаняване от семеен тип в Хасково. Днес защитеното жилище празнуваше втория си рожден ден, а градоначалникът бе гост на тържеството.

    В двете къщи живеят 24 деца и младежи с увреждания. Добри Беливанов благодари на персонала, който се грижи за децата за проявявания ежедневно висок професионализъм и им пожела здраве и повече весели детски усмивки в ежедневието.

    Директорът на центъра Невена Желязкова изказа своята голяма признателност към община Хасково с думите “Всичко, което сме поискали, ни е било осигурено веднага, винаги срещаме разбиране и бърза реакция, а това е изключително важно заради естеството на грижите които полагаме към децата в центъра “.

    Специални гости на празника бяха танцьорите от „Славяни“, които освен, че поздравиха децата с танци им донесоха пици и торта за градинското парти за празника.

    На тържеството присъстваха и заместник-кметът Милена Трендафилова, шефката на хуманитарната дирекция Златка Караджова, служители на социални институции и организации.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ка
      как точно
      18 -1
      15:50, 2 сеп 2016
      Дано са полезни за дечицата!И дано жестовете не са само по повод и пред камери!
      Но моля уточнете-Кметът подари ЛИЧНО или кметът подари от името на ОБЩИНАТА И ГРАЖДАНСТВОТО.....
    Последни новини